Σπατά: Το παράνομο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών και η ξανθιά καλλονή

Ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου και ενός ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγο του συνελήφθησαν από την Ασφάλεια του Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» και κατηγορούνται ότι «διευκόλυναν την παράνομη είσοδο και έξοδο αλλοδαπών από την χώρα μας».

Η πληροφορία που είχε φτάσει πριν από λίγες μέρες αποδείχτηκε «λίρα εκατό» ενώ στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για μια άκρως οικογενειακή επιχείρηση καθώς συνελήφθη και η αδελφή του ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του astinomiko.gr, ο 36χρονος Ιρανός με το ψευδώνυμο «Sani» φέρεται να έπαιρνε ούτε λίγο ούτε πολύ δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ για μια ταυτότητα που θα έδινε την δυνατότητα στον υποψήφιο πελάτη του να πετάξει ανενόχλητος για την Κεντρική Ευρώπη.

Ο 36χρονος μαζί με την ξανθιά καλλονή σύζυγο του, η οποία δηλώνει σχεδιάστρια μόδας, κατηγορούνται ότι είχαν στήσει μια επικερδή επιχείρηση. Τα σπίτια που χρησιμοποιούσε, όλα στο κέντρο της Αθήνας, τα νοίκιαζε μέσω γνωστής πλατφόρμας για μεγαλύτερη ασφάλεια και για να τα χρησιμοποιεί για όσο καιρό θέλει.

Την προηγούμενη Παρασκευή αστυνομικοί της ασφάλειας αεροδρομίου, αφού γνώριζαν με ποιους είχαν να κάνουν, έγιναν «σκιά» τους και ξεκίνησαν να τους παρακολουθούν. Ο 36χρονος κινήθηκε στο κέντρο της Αθήνας και μπήκε σε διάφορα διαμερίσματα μέχρι που κάποια στιγμή επιβίβασε στο αυτοκίνητο του την αδελφή του.

Κατευθύνθηκαν προς το αεροδρόμιο και τότε οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι ετοιμάζονταν να φύγουν από την Ελλάδα. Είχαν δίκιο… Όταν την έλεγξαν, βρήκαν στην κατοχή της κάρτα επιβίβασης με προορισμό το Λονδίνο.

Στη συνέχεια έκαναν έρευνες στα διάφορα διαμερίσματα τα οποία είχε επισκεφτεί ο 36χρονος Ιρανός και βρήκαν διαβατήρια, πλαστές άδειες παραμονής, φωτογραφίες διαβατηρίων, μαχαίρια, σουγιάδες και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε χαρτονομίσματα από το Ιράν.

Πηγή: astinomiko.gr

 

Recommended For You

About the Author: efoni