Σπίρτζης: Απόπειρα συγκάλυψης η καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των συλληφθέντων του Κολωνού

Την άμεση δημοσιοποίηση των στοιχείων των συλληφθέντων του Κολωνού και των 213 «πελατών» τους ζητά ο Χρήστος Σπίρτζης και όπως αναφέρει οποιαδήποτε καθυστέρηση στη δημοσιοποίησή τους θα πρόκειται για απόπειρα συγκάλυψης.

Συγκεκριμένα σε δήλωση του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει: «Το γεγονός ότι το κτήνος από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι, είναι σάρκα από τη σάρκα της ΝΔ και έχει φωτογραφηθεί με τα μισά στελέχη του κόμματος από μόνο του δεν είναι αναγκαστικά μεμπτό, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι εξ αυτών, όπως ο κ. Πατούλης, εκθείαζαν δημοσίως το ήθος του. Ωστόσο προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι οι Αρχές ακόμα δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων, όσο και των 213 ατόμων που ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο αφού είχαν δει πρώτα το πορνογραφικό υλικό, προκειμένου να ταυτοποιηθούν από ενδεχόμενα άλλα θύματα.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση, τόσο στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους όσο και στην έρευνα κινητών και υπολογιστών τους, όπως είχε γίνει στην περίπτωση Λιγνάδη, δεν θα είναι απλά αισχρή και εγκληματική. Θα είναι απόπειρα συγκάλυψης».

Recommended For You

About the Author: efoni