Σοκάρουν τα μηνύματα του δασκάλου που συνελήφθη στην Ανάβυσσο

Σοκάρουν τα μηνύματα που έστελνε σε μαθήτριες του ο δάσκαλος που συνελήφθη στην Ανάβυσσο.

Σε αργία τέθηκε, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, ο εκπαιδευτικός που φέρεται να έστελνε μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο σε μαθήτριες δημοτικού.

Όπως έχει αποτυπωθεί με κάθε λεπτομέρεια στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του εκπαιδευτικού, ο 54χρονος δεν δίσταζε να από στέλνει μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο σε μαθήτριές του.

Το περιεχόμενο ορισμένων SMS, που δημοσιεύει το CNN Greece, προκαλούν αποτροπιασμό: «Φαντάζεσαι να μπαίνω στη τάξη και να σε αγκαλιάζω… Μένουν όλοι κάγκελο. Εγώ πάντως την αγκαλίτσα θα σου την κάνω…».

«Αν κάνουμε ενισχυτική (σ.σ. διδασκαλία) λες να τα κατάφερνα να μην σε φιλήσω; Θα είμαστε οι δυο μας. Δύσκολα… θα άντεχα».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σάτυρος ξεκίνησε να έρχεται σε επαφή με τα κορίτσια της τάξης του πριν από περίπου 10 ημέρες και συνελήφθη ύστερα από καταγγελίες γονέων για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικες μαθήτριες κάτω των 10 ετών.

 

Η απίστευτη ιστορία για τον δάσκαλο έγινε γνωστή όταν οι τρεις μαθήτριες αποφάσισαν να μιλήσουν και να ενημερώσουν τους γονείς τους για την παρενόχληση με μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.

«Θα βγάζαμε τις μάσκες… Θα σου έδινα πολύ γλυκό φιλάκι στο μάγουλο… Και αν σου άρεσε και αλλά πολλά κοπελιά μου… Εσύ τι θα έκανες ομορφιά μου;»

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά από καταγγελίες γονέων που δέχτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, προχώρησαν την περασμένη Παρασκευή στη σύλληψη του δασκάλου, ενώ γίνεται προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός έχει παρενοχλήσει και άλλες μαθήτριες.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για δύο αδικήματα.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ακόμη, διώκεται και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ένας από τους όρους που του επιβλήθηκαν είναι αυτός της απαγόρευσης προσέγγισης των μαθητριών σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων και επικοινωνίας μαζί τους με κάθε μέσο.

Ακόμη, ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν στον εκπαιδευτικό τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

Recommended For You

About the Author: efoni