«Σκοτωμός» Γεωργιάδη – Σπίρτζη στον αέρα: «Είσαι βρωμερός και άθλιος»

Άγρια πολιτική κόντρα ξέσπασε στον τηλεοπτικό «αέρα» ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον τομεάρχη προστασίας του πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη

Αφορμή για τον έντονο διαξιφισμό στάθηκαν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έκανε λόγο για «επανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη», μιλώντας για την φρικτή υπόθεση παιδεραστίας στον Κολωνό, κάνοντας λόγο για μεγάλη καθυστέρηση στην ταυτοποίηση και την δημοσίευση των ονομάτων των εμπλεκομένων.

«Τόσο οι Αρχές όσο και η κυβέρνηση οφείλουν να γνωρίζουν πως κάθε καθυστέρηση ισοδυναμεί με συγκάλυψη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης.

Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, να δώσει ονόματα στη δημοσιότητα ή να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης.

«Χυδαιολογεί για κάτι κατά του Θεοδωρικάκου που δεν έχει καμία δυνατότητα να παρέμβει. Θα έπρεπε να ντρέπεστε πραγματικά είναι πολύ χυδαίο αυτό που κάνετε. Ο κ. Σπίρτζης θα ντρέπεται για όλη την υπόλοιπη ζωή του γι αυτά που λέει, είναι άθλιοι και βρωμεροί στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Recommended For You

About the Author: efoni