Σε εφαρμογή το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια» από τη Δημοτική Αστυνομία Αχαρνών

Ξεκίνησε, για άλλη μια χρονιά, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια» που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τη Δημοτική Αστυνομία Αχαρνών με την έγκριση του υπουργείου, σε νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια του Δήμου μας.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μαθητών σε θέματα κυκλοφορίας και ορθής συμπεριφοράς στο δρόμο με διαδραστικό τρόπο.

Πρώτος σταθμός για φέτος ήταν το 8ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών όπου οι μαθητές ενημερώθηκαν και ευαισθητοποιήθηκαν σε θέματα ορθής κυκλοφορίας στους δρόμους μας.

Μία από τις προτεραιότητες του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού και του Αντιδημάρχου Μιχάλη Βρεττού είναι η οδική ασφάλεια των δημοτών. Πεποίθησή τους είναι ότι η διαπαιδαγώγηση των παιδιών στο σύστημα κυκλοφορίας είναι αναγκαία καθώς τα βοηθά να μαθαίνουν τους κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής και κατά συνέπεια να τους σέβονται!

Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο της Δημοτικής Αστυνομίας (Τμήμα Αστυνόμευσης) 210- 2415472.

Recommended For You

About the Author: efoni