Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου: Τα ζώδια που θα το χαρούν περισσότερο από όλα

Αρκετά επικοινωνιακό και έντονο θα είναι το Σαββατοκύριακο που ξεκινά σε λίγες ώρες για όλα τα ζώδια. Τα εξάγωνα Αφροδίτης – Άρη και Ερμή – Ουρανού προσφέρουν ερωτισμό, διασκέδαση πολλές προτάσεις και χαρούμενα νέα σε όλους. Ποιοι θα είναι οι πιο τυχεροί;

Ταύρος

Δημιουργικότητα, διορατικότητα και προσήλωση σε νέους στόχους. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του Σαββατοκύριακου για εσάς, με τις πλανητικές κινήσεις να ευνοούν τις νέες ιδέες και να διευκολύνουν τα οικονομικά ζητήματα. Η κοινωνικότητα και η επικοινωνιακή σας διάθεση θα είναι στα ύψη, γεγονός που θα βελτιώσει τη σχέση σας αν είσαι δεσμευμένη ή θα φέρει στο δρόμο σας πολλές νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Ευχάριστες εκπλήξεις σάς περιμένουν.  Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ιδανικό για να περάσετε ένα υπέροχο, ρομαντικό κι αισθησιακό διήμερο με το ταίρι σας ή να ενδώσετε σε φλερτ, γνωριμίες και το πολύ ενδιαφέρον που δέχεστε από διάφορα άτομα. Βέβαια, αν αυτό συμβαίνει όταν είστε σε σχέση πρέπει να προσέξετε πολύ τα βήματά σας. Την Κυριακή τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα, αφού θα νιώσετε πως σας εκτιμούν, ενώ τυχόν οικογενειακά προβλήματα φαίνεται να λύνονται.

Υδροχόος

Η υπομονή και η ώριμη αντιμετώπισή σας στις καταστάσεις ανταμοίβεται. Η κοινωνική σας εικόνα βελτιώνεται, ενώ το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια ευκαιρία στα οικονομικά. Η όψη της Αφροδίτης σε εξάγωνο με το Άρη αυξάνει τις πιθανότητες για νέες γνωριμίες, περισσότερη διασκέδαση και επίτευξη νέων στόχων.

Recommended For You

About the Author: efoni