Σάκης Τανιμανίδης: Διαψεύδει πως είναι ο influencer που φοροδιαφεύγει

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για influencers που «κρύβουν» χρήματα από την Εφορία. Ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να απαντήσει μέσω του «περιβάλλοντός» του.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ανέφερε ότι ο γνωστός παρουσιαστής είναι ο influencer που δεν δήλωνε τα χρηματικά ποσά που έπαιρνε ως αμοιβή από εταιρίες για την πώληση ή την προώθηση προϊόντων. Η πλευρά του Σάκη Τανιμανίδη, όμως, το διαψεύδει.

Πρόσωπο από το περιβάλλον του γνωστού παρουσιαστή μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και διέψευσε ότι υπήρχε περιστατικό φοροδιαφυγής.

«Το πρόστιμο αφορά την εταιρεία παραγωγής του World Party, όπου ιδιοκτήτες ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, η οποία μάλιστα πλέον έχει κλείσει.

Το πρόστιμο φέρεται να ήταν ένα ποσό μεταξύ 10.000 με 30.000 ευρώ όπου εξοφλήθηκε αμέσως και μάλιστα το θέμα έλυσε κατευθείαν ο λογιστής τους, οπότε είναι άτοπες οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή.

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης αν ήθελε θα μπορούσε να διαφύγει δικαστικά για επανέλεγχο, όμως επέλεξε να πληρώσει το πρόστιμο», τονίστηκε.

Recommended For You

About the Author: efoni