Ρούλα Πισπιρίγκου: Tι θα πει στην απολογία της- Θα ζητήσει τελικά διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη;

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε πριν από λίγο ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος για να συναντηθεί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και να προετοιμάσουν την απολογία τους.

 

Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η έρευνα εστιάζεται στη «διαδρομή» της κεταμίνης, ενώ προανήγγειλε εξελίξεις. Επίσης, ανέφερε ότι «δεν είναι απαραίτητο η ουσία να χρησιμοποιήθηκε με δόλο», ενώ επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι η Ρουλα Πισπιρίγκου επιθυμεί να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Μελετήσαμε τη δικογραφία, έχουμε εστιάσει στην έρευνα σχετικά με την προέλευση της ουσίας που προκάλεσε το θάνατο του παιδιού, εάν βρούμε τη διαδρομή που έκανε η ουσία μέχρι να φτάσει να χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο ενδεχομένως θα έχουμε βγάλει την άκρη του νήματος σχετικά με το τι έγινε και το ποιος τέλεσε την πράξη.

Υπάρχουν διάφορα πράγματα που τρέχουνε για τα οποία δε μπορώ να σας μιλήσω αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν εξελίξεις που τρέχουν και έχουν επηρεάσει ψυχολογικά την εντολέα μου Προσπαθούμε να βρούμε μία άκρη. Προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα.

 

Σύντομα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Είναι μία ουσία που δεν υπάρχει στο εμπόριο, δεν βρίσκεται εύκολα. Η πληροφορία που διασταυρώσαμε με ειδικούς, σε κάποια πράγματα συμφωνούν όλοι, ένα από αυτά είναι ότι δε μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος αυτή την ουσία, διακινείται με αυστηρό και ελεγχόμενο τρόπο. Αυτό μπορεί να είναι καλό για να βρούμε τη διαδρομή της.

Δεν είναι απαραίτητο να έχει χρησιμοποιηθεί με δόλο, ίσως να υπάρχουν και άλλες ανατροπές. Είναι επιθυμία της κατηγορουμένης να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους. είναι μία διαδικασία στην οποία θέλει να υποβληθεί.

Πληροφορίες ότι θα ζητήσει διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη

Oριστική φαίνεται πως είναι η ρήξη μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου που κρατείται στη ΓΑΔΑ, θα καταθέσει αύριο αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος δείχνει να έχει αποστασιοποιηθεί μετά τη σύλληψη της γυναίκας του.

«Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά», δήλωσε νωρίτερα σήμερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου. Μιλώντας μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστρεψε τα βέλη της προς τον σύζυγό της και πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, απαντώντας στις δηλώσεις που εκείνος έκανε σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση.

Όπως δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου «θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”», βάζοντας στο κάδρο τον πατέρα των τριών κοριτσιών, που δήλωσε πως θα στηρίξει την κατηγορία εναντίον της συζύγου του.

Recommended For You

About the Author: efoni