Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη»- Από στιγμή σε στιγμή φτάνει στη ΓΑΔΑ

Την ίδια ώρα, μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα βρίσκεται η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά τις δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

«Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» δήλωσε σε δημοσιογράφο του Alpha η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Έχω αναγκαστεί να κλειδαμπαρώσω, έχει μαζευτεί κόσμος» πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αστυνομικοί επέβαιναν με όχημα που είχε τζάμια φιμέ και χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού. Λίγο αργότερα, η μητέρα των τριών κοριτσιών βγήκε από το σπίτι κρατώντας φακέλους στα χέρια και ακολούθησε τους αστυνομικούς.

Εισαγγελέας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν σκοτώσεις το παιδί σου, είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σκεπτικό με το οποίο ζητήθηκε από τον εισαγγελέα η έκδοση του εντάλματος σύλληψης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Το πώς οδηγήθηκαν όλες οι υποψίες προς τη μητέρα δια της ατόπου εξηγείται από αρκετά συμβάντα που έχουν καταγραφεί. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι το δωμάτιο της Τζωρτζίνας ήταν μονόκλινο, έμπαινε μόνο εκείνη στο δωμάτιο του παιδιού, ήταν 24 ώρες το 24ωρο εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν κάποια περιστατικά, συμπεριφορές και κινήσεις της μητέρας που ενίσχυσαν την υποψία ότι εκείνη προχώρησε στη χορήγηση της ουσίας στο παιδί. Ένα ακόμα ερωτηματικό, είναι το πού βρήκε την ουσία η μητέρα για να προχωρήσει σε αυτό.

Η κεταμίνη που βρέθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας είναι μια τοξική ουσία και ανιχνεύτηκε σε μεγάλη ποσότητα. Κατέθεσαν οι γιατροί και είπαν ότι δεν χορήγησαν ποτέ το παιδί αυτή την ουσία. Ο εισαγγελέας ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης από ανακριτή με το σκεπτικό ότι «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».

«Κλείστε τη μητέρα σε ψυχιατρείο, θα προσπαθήσει να αυτοκτονήσει» λέει η ΜΚΟ Κλίμακα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανθρωποι της ΜΚΟ Κλίμακα μετέβησαν νωρίτερα σήμερα στην Εισαγγελία και ζήτησαν τον εγκλεισμό της μητέρας σε ψυχιατρείο, δηλώνοντας ότι είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσει να αυτοκτονήσει

Recommended For You

About the Author: efoni