Ρούλα Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη: Αν θέλεις να με δεις έλα στη φυλακή

Το θρίλερ με την υπόθεση της Πάτρας συνεχίζεται. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε απαντήσεις, μέσα από τη φυλακή, για όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το τι συνέβαινε στην οικογένεια το διάστημα πριν φύγει από τη ζωή και η μικρή Τζωρτζίνα. Η 33χρονη θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση τόσο για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, όσο και για την εξωσυζυγική σχέση που λέγεται ότι είχε.

Η μητέρα που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, ως κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία της 9χρονης, τηλεφώνησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο και ζήτησε να μεταφερθούν τα λόγια της στη εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είπε ο δημοσιογράφος: «Ζήτησε να μεταφέρουμε ως προς τους διαπληκτισμούς και την κακοποίηση ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάνο, ότι ήταν απλώς ένας τσακωμός που έγινε μπροστά στην Τζωρτζίνα, όπως το κατέθεσε ο Μάνος στην ανακρίτρια και όπως είχε πει και η ίδια. “Δεν θέλω καμία ανάμειξη σε τέτοιου είδους υποθέσεις”. Αυτό που τόνισε είναι ο Μάνος, αν θέλει μπορεί να πάει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκεπτήρια να τη δει κατά πρόσωπο και να τη ρωτήσει αν εκείνη σκότωσε τα παιδιά της. “Εγώ δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος ή 3ο πρόσωπο έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών μου“, είπε χαρακτηριστικά».

Όσο για την εξωσυζυγική σχέση, είπε στον Γιώργο Σόμπολο ότι: «Ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο, είχα βρεθεί με ένα άτομο, όμως είχα χωρίσει και το τονίζω. Έχω μηνύματα από τον ίδιο τον Μάνο που μου λέει ότι ελπίζει να βρει καλύτερο άνθρωπο από εκείνον».

 

Όπως πρόσθεσε ο δημοσιογράφος: «Όταν ήταν άρρωστη η Τζωρτζίνα, εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν για να πάει στην Αθήνα και να συζύσει με γυναίκα που γνώριζε από παλαιότερα χρόνια. “Εγώ του ζήτησα να φύγει γιατί δεν ήθελα να είμαστε μαζί“».

Recommended For You

About the Author: efoni