Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς προμηθεύτηκε την κεταμίνη – Οι ύποπτες αναζητήσεις στο διαδίκτυο

Πριν το Πάσχα εκτιμάται πως θα ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Εισαγγελείς εκτιμούν πως η Μαλένα και η Ιριδα είχαν την ίδια τραγική κατάληξη με την Τζωρτζίνα που δολοφονήθηκε από τη μητέρα της με κεταμίνη. Την ίδια στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να αρνηθεί την κατηγορία που της αποδίδεται, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για την περίπτωση της 9χρονης ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η Αστυνομία ερευνά τις αναζητήσεις που έκανε η μητέρα των τριών κοριτσιών στο διαδίκτυο αφού αυτές ήταν πολλές και διάφορες. Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι οι αστυνομικοί δεν περιμένουν η ίδια να παραδεχθεί ότι έκανε τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο αφού αυτό θα την καταδικάσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. και υπήρχε άτυπη επίσημη παρακολούθηση των συνομιλιών και των αναζητήσεών της στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε προχωρήσει σε αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών μέσα από το διαδίκτυο. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος, από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε φτάσει να κάνει αναζητήσεις ακόμα και στις ΗΠΑ για να βρει παρόμοιες ουσίες.

Στο ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου αναφέρθηκε πως η ίδια είχε προχωρήσει σε αγοραπωλησίες. Το διαδίκτυο φέρεται να είναι ο τρόπος που προμηθεύτηκε την κεταμίνη, όμως, οι έρευνες συνεχίζονται καθώς ακόμα δεν έχει αποκλειστεί το να εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα στην προμήθεια της ουσίας από την 33χρονη. Οι ειδικοί έχουν εστιάσει στο διαδίκτυο αλλά θα υπάρξουν έρευνες, θα γίνουν άρσεις απορρήτων και αναμένεται να αναζητήσουν αν υπάρχει εμπλοκή άλλου προσώπου, αν υπήρξε παράδοση μέχρι με χέρι ή υφαρπαγή από κάποιον χώρο. Νωρίτερα, οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου είχαν υποστηρίξει πως κεταμίνη υπήρχε στους χώρους του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, και αφέθηκε να εννοηθεί ότι την ουσία στο παιδί χορήγησαν γιατροί.

 

Recommended For You

About the Author: efoni