Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτει αύριο από τις φυλακές Κορυδαλλού για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να μεταβούν την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να ενημερώσουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ότι καλείται να καταθέσει με την ιδιότητα της υπόπτου για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Με αστραπιαίους ρυθμούς φαίνεται να κινούνται όλες οι διαδικασίες γύρω από την υπόθεση με το θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα που τους τελευταίους πέντε μήνες κρατάει καθηλωμένο το πανελλήνιο.

Αν και η Ρούλα Πισπιρίγκου θα μπορούσε ακόμα και αύριο να δώσει κατάθεση στην περίπτωση που το επιθυμούσε, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Η γυναίκα που έχει προφυλακιστεί για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, της Τζωρτζίνας πλέον καλείται να δώσει ανωμοτί κατάθεση για τους θανάτους της Τζωρτζίνας και της Ίριδας.

Η νέα αυτή εξέλιξη καθιστά επί της ουσίας την 33χρονη μητέρα, η οποία έχει προφυλακιστεί και για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, ποινικά υπόλογη και για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της.

«Νιώθει ότι έχει βγει η απόφαση»

Στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, μίλησε ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας το πόρισμα της παιδοψυχολόγου.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν απολαμβάνει καθόλου αυτή τη δημοσιότητα και έκανε λόγο για «δημόσια διαπόμπευση».

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε για την εντολέα του πως «το να μην έχει έντονα συναισθήματα αυτό δεν την καθιστά ένοχη».

«Πρόκειται για παιδοψυχολόγο που έλαβε συγκεκριμένη εντολή από την ανακριτική αρχή να εκδόσει έκθεση σχετικά με τέσσερις ζωγραφιές του μικρού παιδιού που βρέθηκαν από τις διωκτικές αρχές στο σπίτι. Μέσα στην παραγγελία που δόθηκε στην παιδοψυχολόγο δεν υπήρχε αίτημα αίτημα για ψυχογράφημα των γονέων είτε προσέγγιση της προσωπικότητάς τους».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ανήσυχη, διότι νιώθει πως έχει ήδη διεξαχθεί η δίκη της μέσα από τα ΜΜΕ και έχει βγει μάλιστα η απόφαση, πριν καν λάβει την ιδιότητα της κατηγορούμενης στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Σχετικά με τις συνεντεύξεις που έδινε η 33χρονη, ο κος Παπαδόπουλος δήλωσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε καταλάβει έγκαιρα τις συνέπειες που μπορεί να έχει η δημοσιοότητα. Η 33χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, γιατί νιώθει πως θα της «φορτώσουν» τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

 

 

Recommended For You

About the Author: efoni