Ρούλα Πισπιρίγκου: Έτσι θα περάσει το βράδυ της στη ΓΑΔΑ

Από το απόγευμα της Τετάρτης (30/3) η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει συλληφθεί και παραμένει κρατούμενη στη ΓΑΔΑ, με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που πέθαναν μέσα σε διάστημα τριών ετών, αναμένεται να παραμείνει στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής καθώς το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, λοιπόν, βρίσκεται στα κρατητήρια του έβδομου ορόφου της ΓΑΔΑ. Μέχρι στιγμής δείχνει ψύχραιμη, δεν μιλάει πολύ και δεν έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Κατά η διάρκεια της νύχτας θα παραμείνει μόνη της, στον ειδικό χώρο των κρατητηρίων που προορίζονται για τις γυναίκες κρατούμενες.

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να έχει διαρκώς επιτήρηση από γυναίκα αστυνομικό, κι αυτό γιατί υπήρξε η πληροφορία για τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε εκδηλώσει λίγο πριν τη σύλληψή της. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν θα ρισκάρουν πιθανή προσπάθεια της κρατούμενης να προξενήσει κακό ακόμα και στον εαυτό της, για αυτό θα την έχουν διαρκώς φρουρούμενη καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Επισκέψεις μπορεί να δεχθεί μόνο από τον δικηγόρο της, κάτι που αναμένεται να συμβεί προκειμένου να προετοιμάσει και τα όσα θα υποστηρίξει το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα.

Recommended For You

About the Author: efoni