Ραφήνα: Δίνουν τις φωτογραφίες του άνδρα που προσπάθησε να αρπάξει 13χρονη

Στη δημοσιότητα, με διάταξη εισαγγελέα, αναμένεται να δοθούν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα (31.05.2021), οι φωτογραφίες του 45χρονου που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 13χρονης στη Ραφήνα. Φόβοι ότι έχει παρενοχλήσει και άλλα κορίτσια. Πως ο “λογιστής” έφτασε στο σημείο να απειλεί ανήλικες.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό του από αστυνομικούς της ασφάλειας Ραφήνας, ο 45χρονος επίδοξος απαγωγέας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί χωρίς καμία επιφύλαξη αναγνωρίστηκε και συνελήφθη με τους αστυνομικούς να παγώνουν με τα ευρήματα στο αυτοκίνητό του.

Όπως διαπίστωσαν είχε μαζί του υπνωτικά χάπια, με τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση να θεωρούν πως δεν αποκλείεται να προσπαθούσε να τα χορηγήσει στην 13χρονη εάν την είχε πείσει να μπει στο αυτοκίνητό του.

Οι έρευνες επεκτάθηκαν και στο σπίτι του. Οι αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση των ηλεκτρονικών του συσκευών, κινητό τηλέφωνο και υπολογιστή, που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Στο σπίτι του 45χρονου επίσης βρέθηκε και μικροπόσοτητα κοκαΐνης.

Το χρονικό της απόπειρας αρπάγης

Το βράδυ της Παρασκευής κοντά στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, ο 45χρονος εντόπισε τη 13χρονη να κάνει ποδήλατο ανυποψίαστη.

Χωρίς να χάσει χρόνο, την πλησίασε και άρχισε να παρενοχλεί λεκτικά το κορίτσι.

«Μπες μέσα στο αυτοκίνητο να σε πάω εγώ» ήταν κάποιες από τις κουβέντες που της είπε, ενώ σε άλλο σημείο φαίνεται να είπε «είναι νύχτα και επικινδυνά να κυκλοφορείς μόνη σου». Η αντίδραση όμως της 13χρονης ήταν αρνητική και συνέχισε να κάνει ποδήλατο προσπαθώντας ταυτόχρονα να αποφύγει τον 45χρονο.

Εκείνος, ωστόσο, ήταν ιδιαίτερα επίμονος και για αρκετά μέτρα ακολουθούσε την ανήλικη, η οποία συνέχισε να του απαντά αρνητικά μέχρι που η εγκλωβίστηκε σε έναν αδιέξοδο δρόμο.

Ο 45χρονος ήταν αποφασισμένος να βάλει την ανήλικη στο αυτοκίνητό του και φρέναρε απότομα μπροστά της βγαίνοντας από το αυτοκίνητο.

«Μπες μέσα τώρα» είπε με αγριεμένη φωνή στην 13χρονη, με την ανήλικη να τρομάζει και να αρχίζει να φωνάζει.

Πολίτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο άκουσαν τις φωνές της μαθήτριας με τον 45χρονο να αντιλαμβάνεται ότι πλέον τον έχουν δει γονείς που βρίσκονται στην περιοχή. Αμέσως μπήκε στο όχημα και πάτησε το γκάζι πριν εξαφανιστεί στα στενά της περιοχής.

Ο οδηγός όμως ενός άλλου οχήματος κατάφερε να συγκρατήσει τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του 45χρονου, ενημερώνοντας τις αρχές.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο 45χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Από “λογιστής”, επίδοξος απαγωγέας

Στο τμήμα διαπιστώθηκε πως πρόκειται για άτομο το οποίο έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις απάτης καθώς παρουσιάζονταν σε πολίτες στην Ραφήνα ως “λογιστής”, εξαπατώντας τους και αρπάζοντας τους χρήματα και συντάξεις.

Πηγή: newsit.gr

Recommended For You

About the Author: efoni