Ραφήνα: Αυτοί σκότωσαν τον 42χρονο

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν οι δύο 24χρονοι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου, έξω από μπαρ στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα στη Ραφήνα.

Ο λόγος για έναν Έλληνα (σ.σ. με καταγωγή από την Αλβανία) και έναν Αλβανό, οι οποίοι παραδόθηκαν μόνοι τους στο Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας και συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση κατάσχεσαν και ένα μπλε τζιπ, το οποίο χρησιμοποίησαν οι φερόμενοι ως δράστες για την διαφυγή τους από το σημείο. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, δεν αναμένονται νέες συλλήψεις για τη στυγερή δολοφονία καθώς τα άλλα δύο άτομα της παρέας δεν φαίνεται να συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό. Αυτό προκύπτει από τις μαρτυρικές καταθέσεις που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Όσον αφορά στους δύο 24 χρόνους, είναι κάτοικοι Ραφήνας. Ο ένας εξ αυτών εργάζεται ως μηχανικός σε συνεργείο για μοτοσυκλέτες, ενώ ο άλλος περιστασιακά ως κηπουρός και σερβιτόρος. Τα άλλα δύο μέλη της παρέας έχουν προσαχθεί και αυτά στο Τμήμα Ασφαλείας, όπου έδωσαν κατάθεση για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή.

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε, ότι επιβεβαιώνονται πως η δολοφονία του 42χρονου έγινε κυριολεκτικά για ασήμαντη αφορμή. Το θύμα με τον ξάδερφό του και δύο κοπέλες, διασκέδασαν στο μαγαζί μέχρι τη στιγμή που 42χρονος πήγες τουαλέτα και από λάθος έσπρωξε ένα μέλος της άλλης παρέας. Υπήρξε ένταση και διαπληκτισμός μέσα στο μαγαζί, ωστόσο, με παρέμβαση των ψυχραιμότερων όλοι νόμιζαν ότι το περιστατικό έληξε εκεί. Η πραγματικότητα, ωστόσο, ήταν τελείως διαφορετική. Το θύμα μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου κατέληξε. Τα χτυπήματα στο κεφάλι του είχαν προκαλέσει εσωτερική αιμορραγία.

 

Recommended For You

About the Author: efoni