Ραφήνα: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το ράλι ιστορικών αυτοκινήτων

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ενημερώνει ότι λόγω του 29 ου γύρου Ιστορικών Αυτοκινήτων που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο με αφετηρία και τερματισμό το Πάρκο Καραμανλή, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα για αύριο Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα θα είναι κλειστή η οδός Αργοναυτών από το ύψος της οδού Θάλειας έως την 95 η οδό.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου με την υποστήριξη του ΔΟΠΑΠ και της Επιτροπής για το Βιώσιμο Περιβάλλον, υποδέχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εντυπωσιακό ράλι ιστορικών αυτοκινήτων, που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων.

Τα πληρώματα θα αρχίσουν να προσέρχονται στο πάρκο από τις 13 μετά το μεσημέρι για τον διοικητικό έλεγχο ενώ η εκκίνηση θα δοθεί στις 2 μ.μ. Αρχικά τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν προς Νέα Μάκρη, Σέσι, Βαρνάβα, Λιμνιώνα και μετά προς Αγίους Αποστόλους, όπου βρίσκεται ο ενδιάμεσος σταθμός ανασυγκρότησης.

Στη συνέχεια ακολουθώντας την αντίστροφη διαδρομή και με την συμπλήρωση 160 χιλιομέτρων και 7 ειδικών διαδρομών οι συμμετέχοντες θα αρχίσουν να τερματίζουν στο πάρκο Καραμανλή.
Οι πολίτες της Ραφήνας θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά ιστορικά αυτοκίνητα όπως και να συζητήσουν και να φωτογραφηθούν με τους αγωνιζόμενους.

Μετά τον τερματισμό του τελευταίου αυτοκινήτου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα & θα γίνει η απονομή επάθλων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Παρασκευή 25/2

Παραλαβή υλικού εκδήλωσης από τα γραφεία του ΣΙΣΑ 17:00-20:00

Σάββατο 26/2

13:00 – 14:00 Συγκέντρωση στo Πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα
14:00 – 16:00: 1o Σκέλος: Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Σέσι, Βαρνάβα, Λιμνιώνας, Κορέλκο, Άγιοι Απόστολοι.
16:30 – 18:15: 2o Σκέλος: Άγιοι Απόστολοι, Αγκώνα, Παραλία Βαρνάβα, Γραμματικό, Νέα Μάκρη, Ραφήνα
19:45: Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων
20:15: Ανακοίνωση τελικών αποτελεσμάτων & απονομή επάθλων

Για πληροφορίες και Ειδικό Κανονισμό μπορείτε να ενημερώνεστε στη γραμματεία του ΣΙΣΑ και στην ιστοσελίδα www.sisa.gr

Recommended For You

About the Author: efoni