Π.Ε Αν.Αττικής: Τελετή ανακήρυξης του Θ. Μαρτίνου ως Επίτιμο Δημότη Παιανίας

Στην εξαιρετική εκδήλωση ανακήρυξης του Εθνικού Ευεργέτη Αθανάσιου Μαρτίνου ως Επίτιμου Δημότη Παιανίας, ως ελάχιστη αναγνώριση για την μεγάλη και σε πολλούς τομείς προσφορά του στον Δήμο, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

O Δήμος Παιανίας και ο Δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης, σε μία απλή και σεμνή τελετή, όπως το είχε ζητήσει ο ίδιος ο κ. Μαρτίνος, που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στο Μουσείο Βορρέ, απένειμε το Διάσημο του Αγίου Αθανασίου και το Κλειδί της πόλης στον κ.Αθανάσιο Μαρτίνο, ανακηρύσσοντάς τον ως Επίτιμο Δημότη της πόλης.

Την τελετή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος, ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελ. Οικονόμου, η Υφυπουργός Τουρισμού Σ. Ζαχαράκη, Βουλευτές και Δήμαρχοι της Ανατ. Αττικής, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Όλοι οι ομιλητές στο λόγο τους εξήραν τον αθόρυβο εργάτη της ανιδιοτελούς προσφοράς που δεν έχει όρια, τον σπουδαίο άνθρωπο για το αποτύπωμα ήθους που παρέχει στη σύγχρονη κοινωνία.

Ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος έχει προσφέρει αναρίθμητες χορηγίες στον Δήμο Παιανίας τόσο σε τεχνικά έργα υποδομών, όσο και στον τομέα της υγείας, της παιδείας και του πολιτισμού.

Recommended For You

About the Author: efoni