Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Πανσέληνος στις 03/07/2023

Στις 3 Ιουλίου 2023 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου και οι όψεις που σχηματίζει με τον Δία και τον Κρόνο κρύβουν θετικές εξελίξεις, αλλά υπό όρους, για τους εκπροσώπους του ζωδιακού και ιδιαίτερα για όσους έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 8 έως τις 14 μοίρες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου.

 

Η Πανσέληνος του Ιουλίου ονομάζεται και «φεγγάρι του κόκκινου ελαφιού», διότι αυτήν την περίοδο τα ελάφια αρχίζουν να αναπτύσσουν το μεταξένιο κοκκινωπό τους τρίχωμα, ενώ τα κέρατα στο κεφάλι των αρσενικών ελαφιών βρίσκονται στην πλήρη ανάπτυξη τους. Ονομάζεται όμως και «Πανσέληνος της καταιγίδας», καθώς υπήρχαν πολλά ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή της Νέας Αγγλίας των ΗΠΑ και έτσι πήρε και αυτή την ονομασία. Βέβαια, πάντα το ολόγιομο φεγγάρι συνδέεται με ακραία γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα και καταστροφές.

Το ζητούμενο της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος του Ιουλίου φέρνει προκλήσεις και ανταμοιβές. Αυτό το φεγγάρι από τη μία μας ενθαρρύνει να κάνουμε μεγάλα όνειρα και να βάλουμε υψηλούς στόχους, αλλά από την άλλη μας προειδοποιεί ότι για να τους πετύχουμε πρέπει να κοπιάσουμε και να βάλουμε όλες μας δυνάμεις, και μόνο τότε θα ανταμειφθούμε. Επίσης, μας βοηθά να πετάξουμε από τη ζωή μας ό,τι πλέον δεν λειτουργεί προς όφελος μας και απαιτεί να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και όχι να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Πρέπει λοιπόν να βρούμε το θάρρος να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας, να μην τα διαιωνίζουμε και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα για να φέρουμε τη ζωή μας πιο κοντά σε αυτό που ονειρευόμαστε. Παράλληλα αυτό το φεγγάρι, που σχετίζεται με την πρόοδο, την επιτυχία και τα επιτεύγματα, μπορεί να φέρει την αναγνώριση αν στο παρελθόν κοπιάσαμε πολύ για κάτι. Εάν όμως δεν έχουμε κάνει τα πράγματα με τον σωστό τρόπο ή για τους σωστούς λόγους μπορεί να αντιμετωπίσουμε αναποδιές, καθυστερήσεις και εμπόδια στον δρόμο μας, να αισθανθούμε μπερδεμένοι, αβέβαιοι και ανασφαλείς, ή και να πληρώσουμε για τα λάθη μας.

Ο συμβολισμός και οι όψεις

Ο Αιγόκερως είναι το υψηλότερο σημείο του ζωδιακού κύκλου και σχετίζεται με τον 10ο οίκο που αφορά στους στόχους, στην πρόοδο, στην επιτυχία, στην καριέρα και στο στάτους μας. Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον αυστηρό Κρόνο και η Πανσέληνος σχηματίζει θετική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύς και σίγουρα θα φέρει εξελίξεις στην επαγγελματική μας ζωή και ευκαιρίες που θα μας βοηθήσουν να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας. Όμως, επειδή ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της πειθαρχίας τίποτα δεν θα είναι εύκολο, αφού θα μας υπενθυμίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν μπορούμε να αγνοούμε τις δεσμεύσεις μας και ότι πρέπει να ενεργούμε ώριμα και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Αυτό σημαίνει ότι για να έχουμε αποτελέσματα που θέλουμε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και αν έχουμε πάρει λάθος δρόμο θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να αλλάξουμε πορεία. Το τρίγωνο της Πανσελήνου με τον Κρόνο λειτουργεί σταθεροποιητικά και δίνει ρεαλιστική ματιά σε καταστάσεις και γεγονότα. Αυτή η όψη μας προτρέπει να κάνουμε πειθαρχημένα βήματα για να έχουμε πρόοδο, αυξάνει το αίσθημα ευθύνης και το οργανωτικό μας ταλέντο και μας βοηθά να επιδιώκουμε στόχους με προσοχή και σκέψη.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω συνδέεται με ό,τι ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2023 και τώρα θα φανεί αν οι αποφάσεις που πήραμε τότε ήταν σωστές ή αν θα πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σε καταστάσεις που φυτοζωούν. Το φεγγάρι αυτό θα βγάλει στην επιφάνεια τις φιλοδοξίες μας και την ανάγκη μας να δικαιωθούμε και να αναγνωριστούμε για τις προσπάθειες μας, οπότε μπορεί να μας βγει και μια δυσαρέσκεια προς κάποιους που μας αγνοούν ή θέλουν να μας υποβιβάσουν. Ίσως η Πανσέληνος μας κάνει να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας και στα όνειρα μας και να μην αναζητάμε την έγκριση των άλλων για να προχωρήσουμε στους στόχους μας.

Η Πανσέληνος που σχηματίζει τρίγωνο με τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, τον Δία, θα γιγαντώσει τα θέλω μας και τον ενθουσιασμό μας και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και τη θετική μας διάθεση. Όμως δεν πρέπει να γίνουμε υπερφίαλοι και να πέσουμε στην παγίδα να αναλάβουμε περισσότερα από όσα μπορούμε να αντέξουμε, ή να γίνουμε δεσποτικοί και απόλυτοι, γι’ αυτό και θα πρέπει να εξετάσουμε με σοβαρότητα τι καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας για να μην καταρρεύσουμε και να μην γίνουμε και καταπιεστικοί προς τους άλλους. Είπαμε ο Κρόνος που εμπλέκεται στην Πανσέληνο θέλει οργάνωση, πειθαρχεία, σχέδιο και να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη, αλλιώς θα βρεθούμε προ των ευθυνών μας.

Επίσης, η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή στον Καρκίνο και μπορεί να είμαστε πιο συναισθηματικοί, να τα παίρνουμε όλα προσωπικά, να υπάρχουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις και τελικά να χάσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. Η όψη αυτή μπορεί να δυσκολέψει την εστίαση μας, να μπερδευτούμε και να μην επικοινωνούμε με σαφήνεια. Μπορεί να δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον ή να πέσουμε θύματα ψευδών ειδήσεων και έλλειψης πληροφοριών. Η αντίθεση της Σελήνη με τον Ερμή δείχνει ότι μπορεί να μην αντέχουμε την αλήθεια και να λειτουργούμε συναισθηματικά, επιφανειακά ή πολύ βιαστικά. Γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε δυο και τρεις φορές πριν μιλήσουμε ή πριν πάρουμε αποφάσεις.

Το δίπολο Αιγόκερου-Καρκίνου

Η Πανσέληνος είναι η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης και σε αυτή την περίπτωση ο Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο και η Σελήνη στον Αιγόκερω. Και τα δύο ζώδια αναζητούν την ασφάλεια, αλλά με εντελώς διαφορετικούς τρόπους. Ο Αιγόκερως θέλει εξουσία και δύναμη για να αισθανθεί ασφαλής, ενώ ο Καρκίνος αναζητά την άνεση και την ασφάλεια μέσω των συναισθημάτων. Έτσι αυτή η Πανσέληνος θέλει να βρούμε τη χρυσή τομή και να μάθουμε πώς να είμαστε σκληροί ή τρυφεροί ανάλογα με τις περιστάσεις και να μην ξεπερνάμε τα όρια, ούτε τα δικά μας ούτε των άλλων.

Για να κατανοήσουμε αυτήν την Πανσέληνο πρέπει να σκεφτούμε ότι η πολικότητα Καρκίνου-Αιγόκερου αφορά στην ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και οικογενειακής ζωής έναντι της δημόσιας ζωής, της καριέρας και της φήμης. Είναι σαν να παλεύει η αγάπη με τα πρέπει και τα θέλω με το φαίνεσθε. Είναι η ισορροπία μεταξύ της αγάπης άνευ όρων (Καρκίνος) και της αγάπης υπό όρους (Αιγόκερως). Ο Καρκίνος μας ενθαρρύνει να εκτιμούμε τη βάση, την οικογένεια και τις ρίζες μας, ενώ ο Αιγόκερως έχει ως προτεραιότητα το αίσθημα του καθήκοντος και της ευθύνης. Ενώ ο Καρκίνος είναι ικανοποιημένος με την εξάρτηση, ο Αιγόκερως μας προτρέπει να είμαστε ώριμοι και υπεύθυνοι. Ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα και ο Αιγόκερως τον στόχο. Στην ιδανική περίπτωση θα πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ των δύο ενεργειών και αυτό είναι που μας καλεί να κάνουμε η Πανσέληνος, που έχει να κάνει με την εξισορρόπηση της δέσμευσής μας στην καριέρα και την οικογένεια μας, να έχουμε επίγνωση τόσο των στόχων μας όσο και της καρδιάς μας και να τα ενσωματώσουμε και τα δύο στη ζωή μας.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στις 3 Ιουλίου να επηρεάζει το πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, σημαίνει ότι τα θέματα καριέρας και επαγγελματικής κατεύθυνσης, το επαγγελματικό σας στάτους και προφίλ, η φήμη, η εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας θα γίνουν η προτεραιότητα σας και θα κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα σε αυτούς τους τομείς. Μπορεί να έχετε φτάσει σε μια κρίσιμη καμπή στο επάγγελμά σας, να αισθάνεστε ότι δεν σας εκφράζει η δουλειά σας, ότι δεν εκτιμώνται οι κόποι σας, ότι οι ευθύνες που έχετε αναλάβει είναι δυσανάλογες με τις απολαβές σας και να βάλετε πλώρη για άλλα επαγγελματικά σχέδια. Ή μπορεί να είναι η στιγμή που θα δρέψετε τους καρπούς της σκληρής δουλειάς και των κόπων σας. Ή και τα δύο μαζί, δηλαδή να πάρετε απόφαση να μετακινηθείτε αλλού με περισσότερα χρήματα και μεγαλύτερη αναγνώριση. Εξάλλου το τρίγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Δία, που για το δικό σας ζώδιο αφορά στα οικονομικά, ίσως κρύβει μια θετική έκπληξη για το πορτοφόλι σας. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το φεγγάρι θα σας κάνει πραγματικά να αξιολογήσετε εάν είστε στη σωστή δουλειά και εάν εκπληρώνει πραγματικά τον σκοπό σας. Όμως εκτός από τα επαγγελματικά η Πανσέληνος επηρεάζει και την οικογένεια και το σπίτι και ίσως νιώθετε μοιρασμένοι ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Από τη μία λοιπόν θα έχετε τις ευκαιρίες να ανελιχθείτε επαγγελματικά, να δείξετε σε όλους την αξία σας, να πάρετε πιθανώς μια προαγωγή ή έναν πιο υπεύθυνο ρόλο στην εργασία σας ή να προοδεύσετε και να ενισχύσετε τη φήμη σας, και από την άλλη θα σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και θα νιώθετε ότι δεν αφιερώνετε χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε. Θα αισθάνεστε μπερδεμένοι και ίσως δεν θα μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο τις επιτυχίες σας, αφού βαθιά μέσα σας τίποτα δεν θα σας ικανοποιεί. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε και να διχάζεστε. Μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, μην τους αφήνετε έξω από το πρόγραμμα και τις σκέψεις σας και ζητήστε την κατανόηση τους. Προσπαθήστε όταν επιστρέφετε σπίτι, να είστε πραγματικά μαζί τους, να τους δίνετε λίγη από τη σημασία που έχουν ανάγκη και όλα θα πάνε καλά. Η αντίθεση της Πανσελήνου με τον Ερμή μπορεί να φέρει κάποιες παρεξηγήσεις ή και μπερδέματα στην επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 8 έως τις 14 μοίρες του Κριού ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις σπουδές, τις σχέσεις με τα αδέλφια σας και τις επαφές με ξένους και εξωτερικό και δημιουργεί τις προϋποθέσεις να έχετε πρόοδο σε αυτούς τους τομείς, αφού σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας. Θα έχετε εύνοια όσοι ασχολείστε με τη συγγραφή βιβλίων, τις εκδόσεις, τα ΜΜΕ, τα ταξίδια στο εξωτερικό, τις ανώτατες σπουδές ή νομικά θέματα. Ίσως το φεγγάρι ξυπνήσει μέσα σας τον… ταξιδιώτη και ξεσηκωθείτε για να κάνετε εκδρομές, είτε μακρινές είτε κοντινές, μόνο και μόνο για να αλλάξετε εικόνες και παραστάσεις. Επίσης, θα σας βοηθήσει να αφήσετε τα συνήθη άγχη σας στην άκρη, αυτά που αφορούν στο μέλλον, στη φήμη σας και στους υψηλούς στόχους σας και θα αναζητήσετε την ευτυχία στην απλότητα και στην καθημερινότητα. Θα είστε λίγο πιο δεκτικοί στις αλλαγές που μέχρι τώρα φοβόσασταν και θα αφεθείτε στο ταξίδι της κατανόησης των αναγκών σας. Δεν είναι κακό να προσαρμόζεστε στις εξελίξεις και να αλλάζετε από τη στιγμή που όλα προχωράνε γύρω σας. Αφήστε τυχόν ανασφάλειες κατά μέρος, πιστέψτε στις δυνάμεις σας και κυνηγήστε τα όνειρα σας. Η Πανσέληνος μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να σπάσετε τη ρουτίνα σας. Μπορεί να προκύψει και κάποια πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό ή σε μια πολυεθνική εταιρεία, ή μπορεί να ανοίξετε τα φτερά σας και να φύγετε για σπουδές ή μετεκπαίδευση σε μια άλλη χώρα ή πόλη. Είναι η ευκαιρία σας για την πνευματική σας επέκταση, οπότε ανοίξτε τους ορίζοντές σας. Όσο πιο πολύ θα επιτρέπετε στον εαυτό σας να αισθανθεί και να χαλαρώσει, τόσο μεγαλύτερη δύναμη θα ανακαλύπτετε μέσα σας. Θα κατανοήσετε ότι τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να μείνουν πίσω και θα απεγκλωβιστείτε. Μόλις δημιουργήσετε χώρο για το καινούριο, θα κατακλυστείτε από ιδέες που θα σας οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την επέκταση. Μπορεί να προκύψει και ένα νέο φλερτ, μια νέα γνωριμία ή να σας γοητεύσει ένα άτομο με το οποίο έχετε διαφορετική κουλτούρα ή άλλη εθνικότητα. Πείτε ναι στη διαφορετικότητα! Νομικές υποθέσεις, σπουδές, σχέσεις με ξένους κι εξωτερικό, θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 8 έως τις 14 μοίρες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και τα θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Μπορεί να οδηγηθείτε σε τελικές συζητήσεις για κάποιο οικονομικό ζήτημα ή μπορεί να έχετε νέα για θέματα που αφορούν σε ασφάλειες, δάνεια, εφορία, κληρονομικά. Μπορεί να καταφέρετε να κλείσετε μια προσοδοφόρα συμφωνία, να λάβετε μια χρηματοδότηση ή μια οικονομική βοήθεια, να αποπληρώσετε ένα παλιό χρέος που σας βασάνιζε ή να επενδύσετε σωστά την ακίνητη περιουσία σας. Η προσοχή σας θα στραφεί σε αυτά τα θέματα και θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε τι κερδίζετε και τι σας βάζει μέσα, ώστε να προβείτε σε διορθωτικές κινήσεις και αλλαγές. Όμως θα μπείτε και στα βαθιά των σχέσεων σας, προκειμένου να καταλάβετε αν δημιουργείτε σχέσεις εξάρτησης ή αν το «εμείς» λειτουργεί σε υγιείς βάσεις που προάγουν τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη και ανάλογα με τα συμπεράσματα σας θα πάρετε και τις αποφάσεις σας. Με αυτό το φεγγάρι θα είστε πιο συναισθηματικοί και ίσως κάποιες στιγμές νιώθετε ότι χάνετε τη διάθεση σας και ίσως βγουν στην επιφάνεια ζήλιες σε μια ερωτική σχέση ή θέματα εμπιστοσύνης με φίλους ή συνεργάτες. Αν δεν είστε σε σχέση μπορεί να σκέφτεστε κάποιον πρώην σύντροφο και να νοσταλγείτε τις στιγμές που ζήσατε μαζί ή να προκύψει μια νέα παθιασμένη ερωτική ιστορία. Η αυτοεκτίμηση σας θα ενισχυθεί και τώρα που θα προχωρήσετε στα επόμενα βήματα σας με μεγαλύτερη διαύγεια, θα μετρήσετε εχθρούς και φίλους και θα ξαναβρείτε την αρμονία στη ζωή σας. Έχοντας λάβει τα «μαθήματα» από το παρελθόν, ήρθε η ώρα να βάλετε μπροστά τους δημιουργικούς σας στόχους και ίσως παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες συνοδευόμενες και από οικονομικές λύσεις. Μην αναμασάτε και σκέφτεστε μόνο τα προβλήματα, εστιάστε και στα θετικά. Μετά από αυτή την Πανσέληνο θα νιώθετε ότι είστε πιο ώριμοι και ότι βάλατε επιτέλους τα όρια που έπρεπε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 8 έως τις 14 μοίρες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος του Ιουλίου πραγματοποιείται στο ζώδιο απέναντί σας, στον Αιγόκερω, στη διάρκεια των γενεθλίων σας και βάζει στο μικροσκόπιο τις σημαντικές σας σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες και θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις ή να αναπροσδιορίσετε τον ρόλο που παίζουν οι σχέσεις για σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να αξιολογήσετε σοβαρά τις σχέσεις σας -επαγγελματικές και προσωπικές- και να επιλέξετε με προσοχή όσους πραγματικά εμπιστεύεστε και σας κάνουν να αισθάνεστε πιο ασφαλείς. Ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που σχετίζεστε, στον τρόπο που συνεργάζεστε και γενικότερα στη ζωή σας. Αν είστε ελεύθεροι και ορκισμένοι εργένηδες μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας και τελικά να δεσμευτείτε, αν είστε σε μια σχέση που έχετε βαλτώσει μπορεί να κάνετε βήματα προς την… έξοδο κινδύνου, ή αν το ταίρι σας κατανοήσει τις ανάγκες σας να δώσετε τελικά το φιλί της ζωής και να νιώσετε και πάλι ευτυχισμένοι στη σχέση. Αλλά και στις συνεργασίες σας θα δώσετε άλλο τόνο, αφού θα θέλετε να συνυπάρχετε με άτομα που εμπιστεύεστε και που μιλάτε την ίδια γλώσσα. Γενικότερα, θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε πώς βλέπετε τον εαυτό σας μέσα στις σχέσεις σας και θα κάνετε μια νέα αρχή, βάζοντας όρια και θέτοντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέλετε να πληρούνται. Διαχωρίστε τις προτεραιότητές σας, κρατήστε τους δικούς ανθρώπους κοντά και απομακρύνετε όσους δημιουργούν τοξικές καταστάσεις. Θα σας ενδιαφέρει πολύ το πώς αισθάνονται οι άλλοι για εσάς, αλλά και πώς σας το εκφράζουν. Θα είστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι στις σχέσεις σας υπάρχει ουσία και νόημα, όχι υποσχέσεις και λόγια. Το τρίγωνο της Πανσελήνου με τον Δία ευνοεί τις προσπάθειες σας να αποκτήσετε μια πιο ανθρώπινη καθημερινότητα, να βάλετε πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σας και να αποκτήσετε και λίγο χρόνο για εσάς, για τους φίλους σας και τις ομάδες που είστε μέλη. Εννοείται πως θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί και με τα θέματα της υγείας σας αυτές τις μέρες.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 8 έως τις 14 μοίρες του Καρκίνου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

 

ΛΕΩΝ

Για εσάς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 03/07 στο ζώδιο του Αιγόκερου ξυπνά μια ανησυχία σε ό,τι αφορά τα θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας και σας καλεί να δώσετε λίγη σημασία στις ανάγκες σας και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Πάντα η περίοδος πριν ξεκινήσουν τα γενέθλια μας είναι μια πιο ευαίσθητη περίοδος που πρέπει να προφυλάσσουμε τον οργανισμό μας κι εσείς οφείλετε να είστε πιο προσεκτικοί-ες σ’ αυτά τα θέματα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν υπάρχει κάποια ένδειξη προβλήματος να μην την αμελήσετε και μην κάνετε μονοί σας τους γιατρούς και βέβαια να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας απέναντι στο σώμα σας, να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να αποκτήσετε καλύτερη φόρμα και να κόψετε κακές συνήθειες (κάπνισμα, αλκοόλ, πρόχειρο φαγητό). Αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι τρέχετε συνεχώς για να καλύψετε δουλειές και υποχρεώσεις, αλλά δεν κάνετε τίποτα που να σας ευχαριστεί και να σας τονώνει, εξασθενώντας τον οργανισμό και τις αντοχές σας. Έτσι οι αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε στο πρόγραμμα σας είναι περισσότερο από επιβεβλημένες, για να αποκτήσετε και πάλι ισορροπία σωματική και ψυχική. Αυτό το φεγγάρι σας δίνει τη δυνατότητα να θέσετε όρια και στόχους για μια υγιεινή διατροφή, περισσότερη άσκηση και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν. Επίσης, θα έχετε μεγαλύτερη επιθυμία να επεκταθείτε και να δημιουργήσετε και ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές στη δουλειά σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες σας. Ακόμη, μπορεί να προκύψει μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση ή μια προαγωγή, ειδικά αν έχετε γενέθλια στο τέλος του πρώτου – αρχές δεύτερου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος μπορεί να έχει και ερωτικό ενδιαφέρον, φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες για να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 8 έως τις 14 μοίρες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκμεταλλευτείτε αυτό το φεγγάρι για να βρείτε το παιδί που κρύβετε μέσα σας, να σταματήσετε να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας, να αγαπήσετε τα ελαττώματα σας και να εστιάσετε στις ανάγκες σας. Η Πανσέληνος επηρεάζει τον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας και των παιδιών και θα φέρει στο φως ό,τι κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά, ό,τι πυροδοτεί το πάθος σας. Αν είστε δεσμευμένοι θα δείξετε την ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά σας και θα θέλετε να δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα σας κάνουν να νιώθετε ότι είστε ένα με το ταίρι σας. Θα επιθυμείτε μια βαθιά ένωση και ίσως πάρετε την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον, να αποκτήσετε έναν απόγονο αν το επιθυμείτε. Για κάποιους μπορεί το φεγγάρι να φέρει την κορύφωση σε μια ερωτική ιστορία ή να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Όμως, η Πανσέληνος δεν επηρεάζει μόνο την ερωτική σας ζωή, αλλά σας παρέχει βοήθεια να εκφραστείτε δημιουργικά και να κάνετε πιο έντονη την επαγγελματική σας παρουσία. Θα νιώθετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και τα ταλέντα σας, αλλά μην παραμυθιαστείτε με προτάσεις που είναι πολύ καλές για είναι αληθινές και μην χτίσετε τα κάστρα σας στην άμμο… Ο ενθουσιασμός σας θα αυξηθεί, θα αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια και θα θέλετε να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε κοντά με άλλους ανθρώπους που αγαπάτε και που σας ανεβάζουν τη διάθεση. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι σας χαροποιεί και σας ευχαριστεί, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να απολαύσετε εξόδους με φίλους και γνωστούς, αλλά μην κάνετε υπερβολές με το φαγητό και το αλκοόλ.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 8 έως τις 14 μοίρες.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί Ζυγοί, εσείς που πάντα σκέφτεστε τα συναισθήματα των άλλων, που κάνετε ένα βήμα πίσω για μην ανέβουν οι τόνοι, που προσπαθείτε να εξυπηρετείτε τις ανάγκες των άλλων βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις δικές σας, έρχεται η Πανσέληνος του Ιουλίου για να σας ταρακουνήσει, να ξυπνήσει τα δικά σας θέλω και να σκεφτείτε τι χρειάζεστε για να νιώσετε ηρεμία, φροντίδα και γαλήνη μέσα στο σπίτι, στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και στη δουλειά. Λαμβάνετε την αγάπη που χρειάζεστε γι’ αυτό που πραγματικά είστε ή είστε αρεστοί μόνο επειδή υποχωρείτε συνεχώς και λέτε στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν; Μήπως την ευγένεια και τη φροντίδα που δίνετε στους άλλους πρέπει να την προσφέρετε και στον εαυτό σας; Μήπως έχετε βάλει τα δικά σας όνειρα και τους στόχους στην αναμονή για να είναι οι άλλοι βολεμένοι; Αυτά τα ερωτήματα θα σας απασχολούν και ίσως θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι με τις σκέψεις σας, για να ξεκαθαρίσετε το πώς θα κινηθείτε από δω και πέρα. Η Πανσέληνος θα φέρει αλλαγές και αναθεωρήσεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι ως οίκημα, την ακίνητη περιουσία σας, τα μέλη της οικογένειας σας, τους συγκατοίκους σας, τον γάμο και το στάτους σας. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες καταστάσεις που να σας αναγκάσουν να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον, να μετακομίσετε ή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι. Ή μπορεί εσείς να πάρετε την απόφαση να φύγετε από το οικογενειακό περιβάλλον, να θέσετε όρια και να πάρετε τις αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς και ευτυχισμένοι. Αν χρειάζεται να κόψετε δεσμούς για να βρείτε τη χαρά στη ζωή σας, κάντε το, για καλό σας θα είναι. Μπορεί βέβαια να αντιμετωπίσετε και σθεναρές αντιστάσεις από τους άλλους ή να προσπαθήσουν να πατήσουν στην ευαισθησία σας και να σας σταματήσουν. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα και απομακρύνετε τους τοξικούς ανθρώπους από δίπλα σας και μην απαντήσετε με θυμό απέναντι σε άτομα που δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σας. Είτε φωνάξετε είτε όχι δεν θα καταφέρετε κάτι, μόνο τον χρόνο και τη διάθεση σας θα χαλάσετε. Εσείς χαράξτε τη δική σας πορεία και με τον Ήλιο να λάμπει στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, τον 10ο οίκο, έχετε έναν σπουδαίο σύμμαχο για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, να αυξήσετε τη φήμη σας και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι σπασμωδικές και άτσαλες κινήσεις, αλλά και τα μπερδέματα και τις παρεξηγήσεις, διότι στον ίδιο τομέα βρίσκεται και ο Ερμής που σχηματίζει αντίθεση με την Πανσέληνο και μπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία. Φυσικά θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και με θέματα υγείας δικά σας ή δικών σας ανθρώπων από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 8 έως τις 14 μοίρες του Ζυγού ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σας δημιουργεί νοητική ανησυχία, υπερδιέγερση και ίσως φέρει μια φρενίτιδα στους ρυθμούς της καθημερινότητας και μπορεί να μη σας φτάνουν οι ώρες του 24ωρου. Μην ανησυχείτε δεν θα είναι απαραίτητα για κακό, απλά ίσως έχετε πολλά καλέσματα, υποχρεώσεις ή θα χτυπάει ασταμάτητα το τηλέφωνο και δεν θα μπορείτε ούτε να ησυχάσετε ούτε να βάλετε σε μια τάξη τις δουλειές σας. Γενικά, θα είστε και εσείς πιο ορεξάτοι για επικοινωνία με φίλους, συγγενείς, γνωστούς και άτομα που σας αγαπούν, σας κατανοούν και δεν σας παρεξηγούν. Αν δραστηριοποιείστε στον χώρο των ΜΜΕ, της εκπαίδευσης, του διαδικτύου, της διαφήμισης, του μάρκετινγκ μπορεί να έχετε μια εξαιρετική επιτυχία και να αναγνωριστούν οι κόποι σας. Έχοντας σύμμαχο αυτό το φεγγάρι, μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τα σχέδια σας και να προχωρήσετε σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες για τους νέους στόχους σας και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν. Μάλιστα μπορεί αυτό το φεγγάρι να κρύβει και κάποιες αποκαλύψεις και να σας δώσει απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα που είχατε για κάποια άτομα είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό. Επίσης, μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι που να συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση ή μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που να σας ενθουσιάσει. Ίσως η Πανσέληνος σας βάλει και στη διαδικασία να αναλογιστείτε λάθη του παρελθόντος και να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας, κάνοντας πιο σταθερά βήματα μπροστά. Ακόμη, ίσως σας βγει ο πιο δημιουργικός σας εαυτός ή βρείτε τρόπους να αυξήσετε τις γνώσεις σας και ίσως επιλέξετε κάποια μαθήματα ή σεμινάρια για να μάθετε κάτι που σας ενδιαφέρει ή θα σας εξελίξει στη δουλειά σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 8 έως τις 14 μοίρες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο τα οικονομικά και… φωτίζει τον τρόπο που κερδίζετε, ξοδεύετε και εξοικονομείτε χρήματα. Εάν το προηγούμενο διάστημα δουλέψατε σκληρά, δείξατε πειθαρχεία και πρακτικότητα και καταφέρατε να αποταμιεύσατε χρήματα για κάποιον στόχο, έφτασε η ώρα της επιτυχίας. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να προκύψει κάποια ευκαιρία και να έχετε κέρδη ή εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Αν είχατε ξεκινήσει κάποιες διαπραγματεύσεις και συζητήσεις για οικονομικά θέματα, ενδεχομένως τώρα να κλείσει ο κύκλος αυτός με μια οικονομική συμφωνία. Ή μπορεί να οριστικοποιείται μια κατάσταση σε ένα οικονομικό ζήτημα, όπως για παράδειγμα αν είχατε ζητήσει μια αύξηση, αν περιμένατε κάποια χρήματα, τώρα ίσως πάρετε μια απάντηση. Γενικότερα οι ευκαιρίες επέκτασης που θα σας δοθούν δεν θα είναι λίγες, αφού ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο τυχερός Δίας, σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με την Πανσέληνο, αλλά θα πρέπει οι κινήσεις σας να είναι «χειρουργικές» αφού και ο αυστηρός Κρόνος μπαίνει στο παιγνίδι. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δείτε με σαφήνεια πού πάνε τα χρήματα σας και να φέρετε σε μια ισορροπία το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων. Επίσης, μπορείτε να εκτιμήστε τα περιουσιακά σας στοιχεία και τις επενδύσεις σας και ό,τι είναι ζημιογόνο να το ξεφορτωθείτε. Η Πανσέληνος ίσως φέρει μια νέα δουλειά, μια οικονομική συμφωνία ή μια πηγή εσόδων που θα σας κάνει να πάρετε μια ανάσα, αλλά πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση σας, καθώς και τα έξοδα θα είναι αρκετά με αυτό το φεγγάρι. Επειδή συνήθως οι Πανσέληνοι δείχνουν το τέλος ή την κορύφωση μιας κατάστασης παίζει και το σενάριο να ολοκληρωθεί μια δουλειά που είχατε αναλάβει, αλλά μην σας πιάνει πανικός, καθώς σύντομα θα καταφέρετε να βρείτε κάτι καινούριο και να σταθεροποιηθείτε. Βέβαια, για κάποιους αυτή η σταθεροποίηση μπορεί να αφορά και σε θέματα σχέσεων. Αν είχατε κάνει μια γνωριμία και δεν ήσασταν σίγουροι για την εξέλιξή της, τώρα μπορεί να ξεκαθαρίζει το τοπίο και να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά και για τα δικά σας συναισθήματα, αλλά και για της άλλης πλευράς.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 8 έως τις 14 μοίρες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φιλοξενείτε την Πανσέληνο στις 3 Ιουλίου στο ζώδιο σας και αυτή είναι η δική σας στιγμή για να βγείτε μπροστά και να προβάλετε με τόλμη και περηφάνια ποιοι είστε και τι σας κάνει ξεχωριστούς. Πάντα προσπαθείτε να τα κάνετε όλα σωστά, να είστε «τύπος και υπογραμμός», να μην παρεκκλίνετε καθόλου από την τέλεια εικόνα που θέλετε να προβάλετε, με ό,τι κόστος και να έχει αυτό για εσάς και την ψυχολογία σας. Επιθυμείτε να σας θαυμάζουν οι άλλοι, να είστε οι καλύτεροι στον ρόλο που έχετε αναλάβει να υπηρετήσετε και πολλές φορές καταπιέζετε τα δικά σας θέλω για την έξωθεν καλή μαρτυρία. Όμως αυτό το φεγγάρι θα σας δώσει τη δυνατότητα να αγκαλιάσετε τα δικά σας όνειρα, τις δικές σας ανάγκες και να είστε αυθεντικοί. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε, να πιστέψετε στον εαυτό σας και να υπενθυμίσετε και στους γύρω σας ότι έχετε όρια και ανάγκες που πρέπει να τηρούνται και να εξυπηρετούνται. Με την Πανσέληνο αυτή ίσως προκύψουν κάποια θέματα γύρω από την ταυτότητα και τον σκοπό σας που θα σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε περισσότερο τον ρόλο σας στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις και θα θελήσετε να εστιάσετε σε ό,τι μπορεί να λείπει αυτή τη στιγμή από τη ζωή σας. Θα είστε επίσης πιο ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και ίσως πιο ανήσυχοι, αφού θα θέλετε να βγείτε μπροστά και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και την επιτυχία σας, και οι θετικές όψεις της Πανσελήνου με τον Δία και τον Κρόνο θα σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτό που θέλετε, να επεκταθείτε, αλλά και να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας και οι κόποι σας. Αξιοποιήστε την επιρροή αυτού του φεγγαριού για να διώξετε από τη ζωή σας ό,τι πλέον δεν είναι χρήσιμο και εστιάστε στον ίδιο σας τον εαυτό και τις μελλοντικές σας προοπτικές. Κάποιοι μπορεί να έχετε ένα λόγο γιορτής και χαράς με αυτό το φεγγάρι, όπως είναι μια επαγγελματική επιτυχία ή ακόμη και ένα πτυχίο και άλλοι μπορεί να κάνετε τώρα μια σημαντική γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο. Ακόμη όμως κι αν κάτι δεν πάει καλά σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία, δείτε το ως ευκαιρία να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας και να προχωρήσετε μπροστά με θετικότερες προοπτικές και χωρίς βάρη. Σαφώς αυτές τις μέρες θα πρέπει να είστε και πιο προσεκτικοί με την υγεία σας, αλλά και να μην βιάζεστε σε σημαντικές δεσμεύσεις και αποφάσεις, διότι η αντίθεση του Ερμή με την Πανσέληνο μπορεί σας κάνει να λειτουργείτε με το θυμικό και όχι με τη λογική, ή να σας δημιουργήσει κάποια σύγχυση και μπερδέματα στην επικοινωνία. Με πίστη και επιμονή στο όραμα σας θα καταφέρετε να φτάσετε στην επιτυχία, αλλά βέβαια χρειάζεται σκληρή δουλειά και προσήλωση στις αξίες σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 8 έως τις 14 μοίρες του Αιγόκερου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο διάστημα είστε πιεσμένοι και έχετε πολλά στο μυαλό σας, με αποτελέσματα να νιώθετε συνεχώς κουρασμένοι, εξουθενωμένοι και να μην ξεκουράζεστε ούτε όταν κοιμάστε. Βασανίζετε τον εαυτό σας και το μυαλό σας με ερωτήματα είτε για θέματα σχέσεων είτε για τα μελλοντικά σας πλάνα και άκρη δεν βρίσκετε. Η Πανσέληνος όμως θα σας βοηθήσει να δείτε το φως στο τούνελ, να σκεφτείτε καθαρά και να δείτε με ψυχραιμία τις επιλογές σας που έχετε, ώστε να πάρετε τις αποφάσεις σας για το πώς θα αντιμετωπίσετε ό,τι σας απασχολεί. Τώρα θα δείτε την αληθινή πλευρά των ανθρώπων που είναι δίπλα σας και τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσετε μπροστά, χωρίς βάρη, κακές συνήθειες και τοξικούς ανθρώπους, που επιβάρυναν την υγεία και την ψυχολογία σας. Θα κρατήσετε στη ζωή σας μόνο αυτούς που σας αγαπούν πραγματικά και αξίζουν να είναι στο πλευρό σας. Ο τομέας που θα δεχτεί την ευεργετική επιρροή της Πανσελήνου, που είναι σε τρίγωνο με τον Δία, είναι αυτός της φυσικής σας κατάστασης και υγείας και σας βοηθά να απεμπλακείτε από τις κακές συνήθειες (κάπνισμα, αλκοόλ, πολυφαγία κλπ.) που καταστρέφουν τον οργανισμό σας. Επίσης, το φεγγάρι μπορεί να έχει θετική επιρροή και σε θέματα εργασίας, έτσι ενδέχεται να έχετε μια νέα πρόταση, μια προαγωγή ή να αποφασίσετε να ακολουθήσετε μια εντελώς νέα κατεύθυνση που θα σας εκφράζει περισσότερο. Ίσως να μην είναι το πιο δυνατό φεγγάρι για την ερωτική σας ζωή, παρόλα αυτά οι δεσμευμένοι μπορείτε να δημιουργήσετε τις ρομαντικές συνθήκες για να την απολαύσετε περισσότερο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα μυστικά σας, καθώς μπορεί να αποκαλυφθεί κάτι που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση και να εκτεθείτε. Ακόμη, μπορεί η Πανσέληνος να δείχνει έντονο παρασκήνιο είτε προς το πρόσωπο σας είτε εσείς μπορεί να εργάζεστε κρυφά σε ένα πρότζεκτ που δεν θέλετε να μάθει ακόμα κανείς την ύπαρξη του. Να θυμάστε πάντως ότι δεν οφείλετε τίποτα σε κανέναν εκτός από τον εαυτό σας και αυτή είναι μια ευκαιρία για να ελευθερώσετε το μυαλό σας και να καθαρίσετε την ψυχή σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 8 έως τις 14 μοίρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 03/07 θα στρέψει την προσοχή σας στη συλλογική δουλειά, στους συνεργάτες, στους φίλους και τους νέους στόχους σας. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να εμπνεύσετε τους άλλους και να κινηθείτε ομαδικά για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι συμμαχίες σας θα λειτουργήσουν θετικά και προς όφελος σας. Συγκεκριμενοποιήστε τους στόχους σας και βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα αποτελέσουν την «ομάδα κρούσης» και όλοι μαζί θα τα καταφέρετε. Προσπαθήστε όμως να αφήσετε το συναίσθημα σας στην άκρη και να είστε αντικειμενικοί στις επιλογές σας. Γενικότερα θα είστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς, όμως προσέξτε σε ποιους αφιερώνετε τον πολύτιμο χρόνο σας, για να μην γυρνάτε στο σπίτι το τέλος της ημέρας και νιώθετε τελικά άδειοι. Το φεγγάρι ίσως φέρει κάποια αλλαγή, είτε σε προσωπικούς είτε επαγγελματικούς στόχους και ενδεχομένως να έρθει στο φως μια πληροφορία που αφορά κάποιον φίλο σας και να απογοητευτείτε ή να στεναχωρηθείτε. Βέβαια θα είστε σε μια φάση που θα θέλετε να απεγκλωβιστείτε από πιέσεις και να διορθώσετε τα πράγματα ή μπορεί να συνειδητοποιείτε ότι έφτασε ο καιρός να φύγετε μακριά από μη ρεαλιστικούς στόχους και μη υποστηρικτικούς φίλους, συνεργάτες ή συντρόφους. Με αυτό το φεγγάρι θα θέλετε την ουσία των πραγμάτων και όχι τη βολή σας. Αν είστε σε μια σχέση που παρουσιάζει σημάδια κόπωσης θα κάνετε τα πάντα για να την αναζωογονήσετε και αν η σπίθα δεν καταφέρει να ανάψει ξανά, ίσως ψάξετε αλλού να τη βρείτε. Οι αδέσμευτοι ίσως βρουν τον άνθρωπο τους και ζήσουν στιγμές ρομαντισμού και πάθους. Μάλιστα μπορεί το φλερτ να προκύψει μέσω του φιλικού σας κύκλου. Ίσως λοιπόν σε κάποια έξοδο με φίλους να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που να σας κάνει κλικ ερωτικά. Μπορεί όμως αυτό το φεγγάρι να καταλύσει τα όρια μεταξύ φιλίας και έρωτα και σε αυτό θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Σκεφτείτε λοιπόν καλά πριν αποφασίσετε να έρθετε πιο κοντά με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, διότι δεν αξίζει να χάσετε έναν φίλο για μια νύχτα πάθους…

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο από τις 8 έως τις 14 μοίρες.

Recommended For You

About the Author: efoni