Πόρτο Ράφτη: Άγρια επίθεση από ομάδα νεαρών κατά 30χρονου

Άγρια επίθεση δέχθηκε στις 8 το βράδυ της Πέμπτης (6/5/21) ένας 30χρονος Μαρκοπουλιώτης ενώ περπατούσε στον «πεζόδρομο» του Πόρτο Ράφτη στο τμήμα λίγο μετά το καφέ «Παλμιέ» προς τη λεωφόρο Γρέγου.

Όπως ανάφερε στο notioanatolika.gr η δικηγόρος και κάτοικος Πόρτο Ράφτη, Ειρήνη Πόγκα ο νεαρός βρέθηκε μπροστά στην αντιπαράθεση δύο ομάδων νέων ατόμων και στην προσπάθειά του να παρέμβει για να σταματήσει τον μεταξύ τους τσακωμό, βρέθηκε να δέχεται επίθεση από μεγάλο αριθμό από τα άτομα αυτά τα οποία τον χτυπούσαν σε κάθε σημείο του σώματός του και μάλιστα τυφλά.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 30χρονος να υποστεί πλήθος κακώσεων σε διάφορα σημεία του σώματός του ενώ εντύπωση προκαλεί πως ουδείς παρενέβη για να σταματήσει το κακό.

Αιμόφυρτος ο νεαρός άνδρας εγκαταλείφθηκε στο σημείο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου και νοσηλεύεται σε κακή κατάσταση και μάλιστα σε σημείο που να μην είναι σε θέση να δώσει κατάθεση ούτε στους αστυνομικούς που τον επισκέφθηκαν.

Η δικηγόρος της οικογένειας κάνει έκκληση προς όλους όσοι ήταν παρόντες στο σοβαρότατο επεισόδιο να επικοινωνήσουν μαζί της ώστε να συλλέξει στοιχεία προκειμένου να προχωρήσει στις νομικές ενέργειες που απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή υπάρχουν πολλές καταγγελίες για τη «δράση» ομάδων νεαρών (ακόμη και εφήβων, αγοριών και κοριτσιών) που δημιουργούν προβλήματα και ζημιές όμως είναι η πρώτη φορά που πρωταγωνιστούν σε ένα τόσο σοβαρό επεισόδιο και μάλιστα σε μια ώρα όπου υπάρχει ακόμη έντονη κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Τυχόν αυτόπτες μάρτυρες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την κα Πόγκα στο τηλέφωνο 6940100700.

Στη σχετική ανάρτησή της η δικηγόρος αναφέρει επί λέξει τα εξής: «Χθες βράδυ (6/5), περί ώρα 20.00 στον πεζόδρομο του Αγίου Σπυρίδωνα μετά το PALMIER, νεαρός δέχθηκε άγρια επίθεση από ομάδα νεαρών ατόμων . Το θύμα έχει υποστεί σοβαρές σωματικές βλάβες από τον άγριο ξυλοδαρμό του από πολλούς νεαρούς μαζί! Αναζητούνται οι υπαίτιοι. Παρακαλείστε, όσοι γνωρίζετε κάτι ή είδατε το περιστατικό, να βοηθήσετε με πληροφορίες inbox ή ανώνυμα στο 6940100700. Είναι σημαντικό, αύριο θα είναι το δικό μας παιδί!».

Recommended For You

About the Author: efoni