Πρώην πράκτορας της KGB στη Sun: Ο Πούτιν είναι παράφρονας και βλέπει παντού προδότες – Πάσχει από Πάρκινσον και άνοια

Όλο και πληθαίνουν τα σενάρια και οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν που βρίσκεται στο παγκόσμιο προσκήνιο μετά την απόφασή του να επιτεθεί στην Ουκρανία φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο πρώην πράκτορας είναι πολύ πιθανό οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Βλαντιμίρ Πούτιν να μην ενημερώνονται για την κατάσταση της υγείας του.

Ο πρώην πράκτορας Μπόρις Καρπίτσκοφ δήλωσε στη Sun πως «είναι παράφρων και έχει εμμονές με «παρανοϊκές ιδέες» και πως «βλέπει τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται εντός των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας και ακόμη και μέσα στον στενό του κύκλο, ως προδότες».

Ακόμη τόνισε ότι «ο Πούτιν δεν θέλει να ενημερώνει τους συνεργάτες του για τυχόν προβλήματα υγείας ώστε να διατηρεί την εικόνα του ισχυρού άνδρα».

Μάλιστα όπως τονίζει ο πρώην πράκτορας της KGB η ανεξήγητη σε πολλά θέματα συμπεριφορά του Ρώσου προέδρου μπορεί να οφείλεται στη νόσο του Πάρκινσον και τον καρκίνο.

«Δεν είμαι γιατρός αλλά υπάρχει σοβαρή ανησυχία ότι ο Πούτιν υποφέρει από πολλές σωματικές παθήσεις – πιθανώς κι από αθλητικούς τραυματισμούς από τα νεανικά του χρόνια», ανέφερε στη Sun.

«Είναι τόσο καχύποπτος και εμμονικός που μπορεί πλέον να συγκριθεί με τον τύραννο Στάλιν» είπε ακόμη ο Καρπίτσκοφ. Και αυτό γιατί και οι δυο είχαν ξεκινήσει ανακρίσεις σε γιατρούς μετά από φήμες για την υγεία τους.

Recommended For You

About the Author: efoni