Προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό

Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα της 12χρονης που βιάστηκε στον Κολωνό με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη ήταν φορτισμένη, έκλαιγε και βρισκόταν σε σοκ καθόλη τη διάρκεια της απολογίας της, ενώ λίγο νωρίτερα είχα καταθέσει υπέρ της η ενήλικη κόρη και ο ενήλικος γιος της, αλλά και η θεία της 12χρονης από τη Λευκάδα, που ήταν και το πρόσωπο που ανακάλυψε τι συνέβαινε στο κορίτσι.

Η κατηγορούμενη φέρεται να δέχτηκε ερωτήσεις από την ανακρίτρια για τα εμβάσματα που βρέθηκαν από το άνοιγμα του κινητού της 12χρονης. Σε αυτό υπήρχαν τέσσερα στιγμιότυπα οθόνης από τραπεζικά εμβάσματα, τα οποία κατέληγαν στο λογαριασμό της μητέρας. Η πρώτη κατάθεση ήταν 25 ευρώ στις 31 Ιουλίου 2022 και ακολούθησαν άλλη μη κατάθεση των 25 ευρώ και μια των 20 ευρώ προς το λογαριασμό της μητέρας, ενώ υπήρχε μια συναλλαγή μέσω iris (με καταχώρηση τηλεφωνικού αριθμού της 12χρονης) ύψους 40 ευρώ.

Τα εμβάσματα προέρχονται από δύο πρόσωπα εκ των οποίων το ένα δεν έχει ταυτοποιηθεί κ το δεύτερο δεν έχει συλληφθεί αλλά φαίνεται να είναι γνωστά τα στοιχεία του στην Αστυνομία. Ωστόσο, σύμφωνα με την κατάθεση της 12χρονης τα ποσά αυτά δεν αφορούν ραντεβού αλλά αποστολή φωτογραφιών και βίντεο σε υποψήφιους πελάτες.

Η μητέρα φέρεται να υποστήριξε ότι δεν αντιλήφθηκε καταβολή ποσών στον λογαριασμό αυτό καθώς από τον Απρίλιο και μετά δεν τον χρησιμοποιούσε γιατί οι καταβολές επιδομάτων πρόνοιας γίνονταν σε νέο λογαριασμό κατόπιν υπόδειξης του λογιστή. Σημειώνεται, ότι η 12χρονη στην κατάθεση της επιμένει πως η μητέρα δεν έχει καμία σχέση με όσα της συνέβαιναν, αλλά και πως ο 53χρονος Ηλίας Μίχος την οδηγούσε σε ραντεβού σε οίκο ανοχής.

Recommended For You

About the Author: efoni