Προσωρινή μερική τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών λόγω διεξαγωγής της Πανηγύρεως της Ζωοδόχου Πηγής στον Δήμο Αχαρνών

Το πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής στο Δήμο Αχαρνών επιφέρει τροποποιήσεις στη διαδρομή των λεωφορειακών γραμμών.

Δείτε αναλυτικά τι αλλάζει

Την προσωρινή μερική τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 537 (ΑΧΑΡΝΑΙ-ΒΑΡΥΜΠΟΠΗ), 721 (ΑΧΑΡΝΑΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ), 734 (ΑΧΑΡΝΑΙ-ΝΟΣ. ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ), 740 (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ-ΣΚΑ-ΑΧΑΡΝΑΙ-ΑΓ. ΑΝΝΑ) και 755 (ΑΧΑΡΝΑΙ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ-ΣΤ. ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ), από την Τετάρτη 27/04/2022 και ώρα 10:00μ.μ. έως την Κυριακή01/05/2022 και ώρα 10:00π.μ., λόγω διεξαγωγής της Πανηγύρεως της Ζωοδόχου Πηγής επί της οδού Φιλαδελφείας (από το ύψος του Αγίου Βλάσιου έως την οδό Αθ. Μπόσδα), επί της Λ. Αθηνών (από την οδό Φιλ. Δέδε έως την οδό Αθ. Μπόσδα) και επί της οδού Αγ. Κωνσταντίνου στον Δήμο Αχαρνών, ως εξής:

Τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 537 και 734 από αφετηρία προς τέρμα (προς Βαρυμπόμπη και Νοσ. Άγιοι Ανάργυροι αντίστοιχα) Από Χρ. Δέδε, λοξά δεξιά Μ. Βαμβακάρη, συνέχεια Αριστοτέλους, αριστερά Δεκελείας και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 537 και 734 από τέρμα προς αφετηρία (προς Αχαρναί)

Από Δεκελείας, δεξιά Αριστοτέλους, συνέχεια Μ. Βαμβακάρη, λοξά αριστερά Χρ. Δέδε (αφετηρία).

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 721 από αφετηρία προς τέρμα (προς Κηφισιά)

Από Πάρνηθος, αριστερά Λαθέας, δεξιά Αγ. Τριάδας, αριστερά Αριστοτέλους, αριστερά Δεκελείας και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 721 από τέρμα προς αφετηρία (προς Αχαρναί)

Από Δεκελείας, δεξιά Αριστοτέλους, δεξιά Αγ. Τριάδας, αριστερά Λαθέας, δεξιά Πάρνηθος και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Τροποποίηση της διαδρομής της κυκλικής λεωφορειακής γραμμής 740 Από Κύπρου, Λεωφ.Ιωνιας, δεξιά Θωμά Παλαιολόγου, αριστερά Φιλαδέλφειας και στην επιστροφή από Φιλαδέλφειας, δεξιά Χαραυγής, αριστερά 28ης Οκτωβρίου, δεξιά Αγ.Ταξιαρχων, αριστερά Λεωφ.Ιωνιας, ευθεία Κύπρου

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 755

Θα εκτελείται για όλα τα δρομολόγια η διαδρομή της 755Β.

Σημείωση: Στα τμήματα των τροποποιημένων διαδρομών, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

Recommended For You

About the Author: efoni