Πραγματοποιήθηκε το 1ο δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας για γυναίκες στον Δήμο Μαραθώνος

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Δήμο, το Σάββατο (4/12) δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας αποκλειστικά για γυναίκες και έφηβες από 12 ετών και άνω στο Κλειστό Γήπεδο της Αφετηρίας.

Η αθλητική αυτή δράση πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μαραθώνος και την Δημοτική Επιτροπή Ισότητας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Δόξα Μαραθώνα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών αλλά και την διαρκώς αυξητική τάση των περιστατικών βίας κατά των γυναικών που καταγράφονται καθημερινά.

Οι συμμετέχουσες εκπαιδεύτηκαν στις γενικές τεχνικές της αυτοάμυνας από την καθηγήτρια φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο τζούντο, πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας επί σειρά ετών Έλενα Παλιβού και από τον προπονητή του Συλλόγου Δόξα Μαραθώνα, πρώην πρωταθλητή Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας επί σειρά ετών Κωνσταντίνο Γάκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού Δημήτρης Παπαϊωάννου και η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Ελένη Ανδρώνη.

 

Recommended For You

About the Author: efoni