Πρίγκιπας Χάρι: «Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι»

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ των πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα δεύτερο ολιγόλεπτο τρέιλερ του πρότζεκτ.

Η δημοφιλής streaming υπηρεσία επιβεβαίωσε το πρωί της Δευτέρας ότι το πρώτο μέρος του φιλμ θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου του 2022. Το δεύτερο μέρος θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Στο μεταξύ, το νέο βίντεο παρουσιάζει περισσότερες και νέες πληροφορίες σχετικά με το τι να περιμένουν οι θεατές από αυτό που πρόκειται να παρακολουθήσουν.

Το πρώτο πλάνο του κλιπ προέρχεται από αρχειακό υλικό και δείχνει τα ΜΜΕ να καλύπτουν τον αρραβώνα του ζεύγους το 2019 και τον ενθουσιασμό των Βρετανών. Λίγο αργότερα, η Μέγκαν λέει: «Στη συνέχεια…όλα άλλαξαν». Μέσα από σπικάζ, ο Χάρι αναφέρεται σε «διαρροές», «πλεκτάνη» και «ιεραρχία της οικογένειας», δηλώνοντας ότι: «Πρόκειται για βρόμικο παιχνίδι».

Με φόντο εικόνες τις πριγκίπισσας Νταϊάνα από δημόσιες εμφανίσεις της, η Δούκισσα του Σάσεξ λέει: «Ο πόνος και η ταλαιπωρία των γυναικών που παντρεύονται και γίνονται μέρος αυτού του ιδρύματος, της φρενίτιδας. Τρομοκρατήθηκα, δεν ήθελα η ιστορία να επαναληφθεί».

Ο Χάρι συμπληρώνει: «Κανένας δεν γνωρίζει όλη την αλήθεια. Εμείς όμως την ξέρουμε».

Σύμφωνα με προηγούμενη περιγραφή του Netflix, το πρότζεκτ θα «εστιάσει στη γνωριμία του Χάρι και της Μέγκαν, καθώς και τις προκλήσεις που τους οδήγησαν να αφήσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα στο παλάτι».

Recommended For You

About the Author: efoni