Πρίγκιπας Χάρι: Έμεινε σε ξενοδοχείο μετά την συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο

Μπορεί ο Χάρι να διένυσε πολλά χιλιόμετρα για να έρθει στο Λονδίνο προκειμένου να δει τον πατέρα του και Βασιλιά Κάρολο μετά την είδηση ότι έχει καρκίνο, ωστόσο στο Παλάτι δεν ήταν ευπρόσδεκτος.

Ο Χάρι μάλιστα μετά την συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο δεν διανυκτέρευσε σε κάποια βασιλική κατοικία, αλλά σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Αναφερόμενη στην είδηση της επίσκεψης του Χάρι στη Βρετανία η Daily Mail έγραψε στο twitter.

«Άστεγος» ο πρίγκιπας Χάρι «διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο» μετά την 45 λεπτών συνάντηση με τον καρκινοπαθή βασιλιά Κάρολο.

 

 

Όλα δείχνουν ότι το χάσμα μεταξύ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του αδερφού του Χάρι δεν έχει γεφυρωθεί.

Και μπορεί ο Χάρι όπως αναφέρει ο Βρετανικός Τύπος να επιθυμούσε μια επανασύνδεση με τον Γουίλιαμ, αλλά αντ’ αυτού πέρασε την πρώτη του νύχτα στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ξενοδοχείο, μετά την έξωση που του έγινε πέρυσι από το Frogmore Cottage.

Ο κοινός τους φίλος Μαρκ Ντάιερ θα μπορούσε να μεσολαβήσει ώστε να υπάρχει κάποια συνάντηση όσο ο Χάρι θα βρίσκεται στη Βρετανία, αλλά ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν φαίνεται εφικτό.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πέρα από τον πατέρα του, αυτή την εποχή είναι επικεντρωμένος στη φροντίδα της συζύγου του Κέιτ, η οποία αναρρώνει από την πρόσφατη επέμβαση που έκανε.

Να σημειωθεί ότι ο Χάρι δεν αναμένεται να μείνει για πολύ στο Λονδίνο και πρόκειται να επιστρέψει στο σπίτι του στο Montecito στην Καλιφόρνια, όπου τον περιμένουν η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά του, Άρτσι, τεσσάρων ετών, και η Λίλιμπετ, δύο ετών.

Ο Δούκας αναμένεται να συμμετάσχει μαζί με τη Μέγκαν στον Καναδά την επόμενη εβδομάδα για μια εκδήλωση για τον εορτασμό ενός έτους μέχρι τους Αγώνες Invictus στο Βανκούβερ και στο Γουίστλερ.

Recommended For You

About the Author: efoni