«Πουλάει» τρέλα ο Τζόκοβιτς – Αγόρασε εταιρεία που αναζητά τη θεραπεία του κορονοϊού!

Ο Τζόκοβιτς, έπειτα από ένα θρίλερ αρκετών ημερών, απελάθηκε από την Αυστραλία με τους δικαστές να μην κάνουν αποδεκτή την ένσταση που κατέθεσε κατά της αφαίρεσης της visa του. Ο λόγος για όλα αυτά είναι το γεγονός πως ο Σέρβος τενίστας δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Η συμπεριφορά του Νόλε απέναντι στον COVID-19 φαίνεται να είναι αντιφατική. Συγκεκριμένα, ο Τζόκοβιτς έχει αποκτήσει το 80% των μετοχών στη δανική εταιρεία QuantBioRes, η οποία στοχεύει στη δημιουργία φαρμάκου για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Αυτό δήλωσε ο CEO της εταιρείας, Ιβάν Λονκάρεβιτς, στο Reuters.

Επιπλέον, ανέφερε πως η επένδυση απ’ τον Τζόκοβιτς έγινε τον Ιούνιο του 2020, όμως αρνήθηκε να αναφέρει ποιο είναι το ποσό αυτής της επένδυσης. Σύμφωνα με τον Λονκάρεβιτς, η QuantBioRes έχει περίπου 11 ερευνητές σε Δανία, Αυστραλία και Σλοβενία, που αναζητούν φάρμακο κατά του κορονοϊού και όχι εμβόλιο.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως θα γίνουν κλινικές δοκιμές για το φάρμακο το επόμενο καλοκαίρι στη Μεγάλη Βρετανία. Εκπρόσωπος του Τζόκοβιτς δεν θέλησε να σχολιάσει τα λόγια του Λονκάρεβιτς, όταν τού ζητήθηκε απ’ το Reuters.

Recommended For You

About the Author: efoni