Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022 στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης- Δείτε το πρόγραμμα

Το καλοκαίρι έφτασε και η πόλη σηκώνει αυλαία και… «πανιά». Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανακοινώνει σήμερα (16/6) το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού, εκδηλώσεις δίπλα στο κύμα, εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο, σε μέρη μοναδικού φυσικού κάλλους.

Τα βράδια του καλοκαιριού θα έχουν διαφορετικό χρώμα με 3 Φεστιβάλ και 20 συνολικά εκδηλώσεις, που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μέσω του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής.

«ΣΗΚΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΙΑ» ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, διακεκριμένες θεατρικές παραστάσεις για παιδικό και ενήλικο κοινό, παραστάσεις χορού, γιορτές παράδοσης, επετειακά αφιερώματα και τα 3 μεγάλα Φεστιβάλ.

«Φέτος είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε για μια ακόμα χρονιά, σειρά πολιτιστικών δραστηριοτήτων με κορύφωση τις εκδηλώσεις μνήμης για την Μικρασιατική Καταστροφή που φέτος, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη μαύρη σελίδα του Ελληνισμού, θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Σας περιμένουμε όλους από κοντά, να απολαύσουμε το πλούσιο πρόγραμμα που έχουμε σχεδιάσει για το 2022, με την ευχή να είμαστε σε θέση να το εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την ανάδειξη του πλούσιου ελληνικού πολιτιστικού προϊόντος, αναδεικνύοντας και γνωρίζοντας από κοντά στοιχεία της πλούσιας πολιτιστικής ταυτότητας του λαού μας», τονίζει ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Ο.Α.Π.Π.Α. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Αυλαία και Πάμε… ή Σαλπάρουμε…

Αναλυτικά το Πρόγραμμα:

https://issuu.com/dimos_vvv/docs/entypo

Recommended For You

About the Author: efoni