Ποιοι σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί το Σαββατοκύριακο

Κλειστοί θα παραμείνουν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Αυγούστου οι σταθμοί του Μετρό «ΝΙΚΑΙΑ»«ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» και «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ», σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία σταθερών συγκοινωνιών, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι το Σάββατο και την Κυριακή, η Γραμμή 3 του Μετρό θα λειτουργεί στο τμήμα «ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.

Οι επιβάτες στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα εξυπηρετούνται στο τμήμα Αγ. Μαρίνα – Νίκαια από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια», στη δημιουργία της οποίας προχώρησε ο ΟΑΣΑ.

Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για τους χρόνους διέλευσης των «αεροδρομιακών» συρμών από κάθε σταθμό, καθώς και για τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια, στην ιστοσελίδα της ΣΤΑΣΥ (www.stasy.gr).

Recommended For You

About the Author: efoni