Πλήθος και πολιτική συγκίνηση στη βραδιά που διοργάνωσε η Δ.Ε.Ε.Π Αν. Αττικής

Συγκινητική υπήρξε η τεράστια ανταπόκριση των φίλων και των μελών της Νέας Δημοκρατίας στο κάλεσμα της Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής, την τελευταία μέρα του Αυγούστου στο κτήμα του Μελισσουργού.

Ενδεικτικό της εξωστρεφούς δράσης, της επικοινωνίας του κυβερνητικού έργου και της επαφής με τις τοπικές κοινωνίες είναι το γεγονός ότι ο χώρος κατακλείστηκε από υπουργούς, βουλευτές, ευρωβουλευτές, στελέχη της Αυτοδιοίκησης και του κόμματος και συνοδοιπόρους της μεγάλης Παράταξης, καθώς και ο παλμός και το κλίμα ενθουσιασμού που κυριάρχησε μεταξύ των παρισταμένων.

Την ξεχωριστή και άρτια οργανωμένη εκδήλωση που είχε σαν στόχο την παρουσίαση του ετήσιου απολογισμού του έργου και των δράσεων της Δ.Ε.Ε.Π, καθώς και τον προσδιορισμό της δραστηριότητας για το επόμενο χρονικό διάστημα, τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός
Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Αναπλ. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οι Βουλευτές Ανατολικής Αττικής Γεωργία Μαρτίνου, Γιώργος Βλάχος, Βασίλης Οικονόμου, ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Γραμματέας Οργανωτικού, Διευθυντής του Γραφείου Πρόεδρου & Αναπλ. Γραμμ. Πολιτικής Επιτροπής Στέλιος Κονταδάκης, ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, οι Δήμαρχοι Βάρης- Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης, Μαρκοπούλου Κώστας Αλαγιάννης, ο οποίοι απεύθυναν στον χαιρετισμό τους μηνύματα νίκης και ενότητας, ο Γενικός Συντονιστής Κομματικών Οργανώσεων Αττικής Λεωνίδας Πιλιλίτσης, ο Τομεάρχης Βόρειας Αττικής Μανώλης Βελονάκης, ο Αναπλ. Γραμματέας Οργανωτικού, Υπεύθυνος μέσων κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας, συντονισμού και εκλογικής ετοιμότητας Κυριάκος Μπουλινάκης, η Διευθύντρια Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ Κλαίρη Ξεφτέρη, η Τομεάρχης Δημοσίου Τομέα Κλαίρη Σαραντάκου, η Γενική Συντονίστρια Ανατολικής Αττικής Μητρώου Στελεχών Εύη Παπαθανασίου, η Τομεάρχης-Συντονιστής της Νέας Δημοκρατίας Νοτίου Τομέα και Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ Μαριάννα Μαυραγάνη, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Όλγα Μαγγανά και Βασίλης Κατσαρός, ο Πρόεδρος ΝΔ Γλυφάδας Παναγιώτης Σκαλτσάς, ο Οργανωτικός συντονιστής θεματικού τομέα Συλλογικών Επαγγελματικών Φορέων ΝΔ Παναγιώτης Σερμπενιάδης, ο Συντονιστής Γραμματείας Οικ. Πολ. & ΙΣ. Φύλων ΝΔ Γιώργος Κανετάκης, τα μέλη του ΔΣ της Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής και της Διεύρυνσης, οι Πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο Σαρωνικού Νίκος Γαλάνης, Μαραθώνα Δημήτρης Κλεφτάκης, Αχαρνών-Θρακομακεδόνων Πέτρος Μαρίνης, Παιανίας- Γλυκών Νερών Παντελής Χριστοφορίδης, Ραφήνας- Πικερμίου Δέσποινα Γκικάκη, Παλλήνης Ιωάννα Λιάπη, Λαυρεωτικής Γιάννης Φραδέλλος, 3Β Νίκος Μακρής, Ωρωπού Σπύρος Καυκόπουλος και εκπρόσωποι των ΔΗΜ.Τ.Ο Μαρκοπούλου, Κορωπίου, Διονύσου και Σπατών-Αρτέμιδος, ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ανατ. Αττικής Μιχάλης Σαλίβερος, οι Πρόεδροι ΟΝΝΕΔ Λαυρεωτικής Νικόλας Γκίνης, 3Β Δημήτρης Καρράς, Μαρκοπούλου Αναστασία Νικολακοπούλου, Παλλήνης Εβίτα Ψώνη, η Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών-Πειραιώς Ματίνα Παγώνη, οι πρώην Δήμαρχοι Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης, Παιανίας Λάμπρος Κασαγιάννης, Μαραθώνα Βασίλης Τζιλάβης,
αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Βανίτα Σωφρόνη εμφανώς ενθουσιασμένη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πέρασε ένας χρόνος μέσα στον οποίο κατακτήσαμε πολλά. Κάναμε πράξη τις δεσμεύσεις μας. Γίναμε η γέφυρα ανάμεσα στο κόμμα μας και την κοινωνία, ενημερώσαμε για το έργο της κυβέρνησής μας, λειτουργήσαμε με απόλυτη εξωστρέφεια, ανοίξαμε τα γραφεία μας στις Αχαρνές και στο Μαρκόπουλο, ενώ παράλληλα ενισχύσαμε το ρόλο των ΔΗΜ.Τ.Ο και συστρατευθήκαμε με τη νεολαία του κόμματός μας, με την ΟΝΝΕΔ. Μπροστά μας έχουμε εξαιρετικά απαιτητικούς μήνες. Η διπλή δέσμευση που αναλαμβάνουμε είναι αφενός σε αυτόν τον πολύ δύσκολο χειμώνα που θα βιώσει όλη η Ευρώπη να βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα στους συμπολίτες μας, αφετέρου να βρισκόμαστε σε πλήρη εκλογική και πολιτική ετοιμότητα. Σε αυτούς του δύσκολους καιρούς η πατρίδα μας έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση που θα προστατεύει την κοινωνία, που θα ισχυροποιεί τη θέση της Ελλάδας , που θα δουλεύει μεθοδικά και οργανωμένα την αναπτυξιακή προοπτική της. Η Δ.Ε.Ε.Π βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για να υπηρετήσει την κοινωνία μας και τη Νέα Δημοκρατία. Mε συνέπεια στον αγώνα μας, με πίστη στη Νέα Δημοκρατία, με προσήλωση στον κυβερνητικό μας στόχο, με αφοσίωση στις τοπικές κοινωνίες, με αίσθημα εθνικής ευθύνης για την πατρίδα μας, με αυταπάρνηση για την Ελλάδα που κοιτάζει ψηλά, που βαδίζει μπροστά! Κυρίως με όλους εσάς που είστε η ψυχή, το μυαλό και το σώμα της μεγάλης μας Παράταξης. Ενωμένα και μαχητικά, Συνεχίζουμε!»

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες φωτογραφίες

Recommended For You

About the Author: efoni