Περιφέρεια Αττικής: Δωρεά υγειονομικού υλικού από ΕΛΠΕ και Όμιλο Ιατρική Διάγνωση

Τη βούλησή τους να προχωρήσουν στην προσφορά 10.000 μασκών χειρουργικού τύπου και 20.000 γαντιών μιας χρήσεως, με στόχο «να συνδράμουν το έργο της Περιφέρειας», επισημαίνουν με επιστολή τους προς τον περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του ΙΣΑ, κ. Γιώργο Πατούλη, τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ).

Ταυτόχρονα, σε ανάλογη επιστολή, ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση και το Central Lab δηλώνουν την απόφαση τους να προσφέρουν τη δωρεάν δυνατότητα διεξαγωγής μοριακών ελέγχων για τον Sars-Cov-2 σε 2.500 πολίτες, για την αποτελεσματικότερη θωράκιση των πολιτών της Αττικής από την πανδημία.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, αναγνωρίζοντας την ουσιαστική προσπάθεια που καταβάλλει σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για την αποτελεσματικότερη υγειονομική θωράκιση των πολιτών της Αττικής, επιχειρηματικοί και ιατρικοί όμιλοι συνδράμουν έμπρακτα, με δωρεές υγειονομικού υλικού.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα ΕΛΠΕ τον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση και το Central Lab οι οποίοι στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρίθηκαν θετικά και άμεσα, με την ευγενική προσφορά τους, στο γενικό κάλεσμα που απευθύναμε για συνδρομή στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για την καλύτερη υγειονομική θωράκιση των πολιτών της Αττικής. Με τη στάση τους αναδεικνύουν αξίες όπως η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη, αποτελώντας πρότυπο. Σ΄αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη δεν περισσεύει κανείς. Απαιτείται συστράτευση, ενότητα και ομοψυχία, προκειμένου να βγούμε όλοι μαζί, το συντομότερο δυνατό νικητές από αυτή την περιπέτεια», δηλώνει ο Γ. Πατούλης.

Recommended For You

About the Author: efoni