Πατούλης για το χαμό υπαλλήλου της Περιφέρειας: «Χάσαμε μία υπάλληλο που διακρίθηκε για το ήθος και την επαγγελματική ευσυνειδησία»

Βαρύ το πένθος για την Περιφέρεια Αττικής από τον αδόκητο χαμό της Ευσταθίας – Γαβριέλας Καρατζαφέρη, η οποία υπηρετούσε στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής.

Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος την οικογένειά της αλλά και ολόκληρη την Περιφέρεια, με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη να την αποχαιρετά με το παρακάτω μήνυμα:

“Με οδύνη πληροφορήθηκα την πρόωρη απώλεια της υπαλλήλου της Περιφέρειας Αττικής Ευσταθίας – Γαβριέλας Καρατζαφέρη, η οποία υπηρετούσε στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής.

Η «οικογένεια» της Περιφέρειας Αττικής έχασε ένα μέλος της, μία άξια υπάλληλο πολύ νέα, που διακρίθηκε για το ήθος και την επαγγελματική της ευσυνειδησία.

Η θλίψη μας είναι πολύ μεγάλη και οι σκέψεις μας αυτή τη στιγμή είναι στην οικογένειά της στην οποία εκφράζουμε τα πιο βαθιά μας συλλυπητήρια για την οδυνηρή αυτή απώλεια”.

Recommended For You

About the Author: efoni