Πατέρας Καρολάιν: «Δεν θα επιτρέψω ποτέ στην εγγονή μου, να έρθει στην Ελλάδα»

Σήμερα (15/06), ο πατέρας της ΚαρολάινΝτέιβιντ Κράουτς, προέβη σε νέες αποκαλύψεις, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR.

«Αν ερχόταν στην Ελλάδα, οι γονείς του δολοφόνου της κόρης μου θα ήθελαν να τη δουν και εγώ δεν θα το επιτρέψω ποτέ αυτό. Μπορείτε να φανταστείτε με τι ανοησίες θα μπορούσε να γεμίσει το κεφάλι ενός μικρού κοριτσιού, ένα τέτοιο ζευγάρι βουτηγμένο στο ψέμα; Κατέπεσαν κάθε δικαιώματός τους να δουν την εγγονή τους, όταν επαναλαμβανόμενα ψεύδονταν και υπονοούσαν ότι εγώ ήμουν αυτός που έλεγε ψέματα για το γράμμα. Το μότο μου είναι “κανείς δε με προσβάλλει, δίχως να μείνει ατιμώρητος”. Θα έπρεπε να το θυμούνται αυτό», τόνισε αρχικά.

Ακόμη, ανέφερε ότι κινδυνεύει η ζωή του Βολιώτη δικηγόρου, Θανάση Χαρμάνη, ο οποίος είναι νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της δολοφονημένης γυναίκας.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Χαρμάνης θα έδινε στο δικαστήριο την επιστολή που φέρεται να έστειλε ο καταδικασμένος ισοβίτης στη μητέρα της Καρολάιν, γεγονός το οποίο προκάλεσε την παραίτησή του από την έφεση, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από το δικαστήριο.

 

Πρώην δικηγόρος πιλότου: «Δεν έχω δει ποτέ την επιστολή»

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, πρώην δικηγόρος του πιλότου, υποστήριξε ότι δεν έχει δει ποτέ την επιστολή που η οικογένεια της Καρολάιν ισχυρίζεται πως έστειλε ο πιλότος, ενώ βρισκόταν στη φυλακή.

«Η επιστολή ουδέποτε έχει εμφανισθεί. Δεν την έχω δει ποτέ και φυσικά, η καθ’ ομολογία και από τη μεριά της πολιτικής αγωγής είναι ανυπόγραφη. Θα ήθελα να τονίσω ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα φόβου από την υπεράσπιση ή τον εντολέα μου, φυσικά. Γιατί, αν φοβόμασταν το οτιδήποτε είναι να κατατεθεί ή να ακουσθεί, σίγουρα δε θα καλούσαμε και τον κύριο Κράουτς να παραστεί στο δικαστήριο», σημείωσε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μεταξύ άλλων.

Recommended For You

About the Author: efoni