Πατέρας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Θα εξασφαλίσω ότι δεν θα δει ποτέ ξανά την κόρη του»

«Όσα χρόνια και αν μείνει στη φυλακή δεν θα φέρουν πίσω την όμορφη κόρη μου. Τουλάχιστον είμαι ευχαριστημένος που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις ανοησίες που είπε στην απολογία του». Αυτά είναι τα λόγια του πατέρα της Καρολάιν Κράουτς, David, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ποινής στον 34χρονο πιλότο στον οποίο το δικαστήριο επέβαλε ισόβια και 11 χρόνια για τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

«Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί εγώ και η Σούζαν μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το επώνυμο της Λυδίας και να της δώσω αυτό της μητέρας της, ώστε να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα εξασφαλίσω ότι δεν θα δει ποτέ ξανά την κόρη του ή ότι δεν θα έχει την παραμικρή επαφή μαζί της» τόνισε.

«Όταν θα έχει εκτίσει την ποινή του, αν και πολλοί πιστεύουν πως δεν θα καταφέρει να επιβιώσει εκεί μέσα, θα είναι ένας αλλαγμένος, κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία» ανέφερε για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Μάλιστα εξέφρασε και την ικανοποίησή του που ο πιλότος θα βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού «την σκληρότερη φυλακή της Ελλάδας» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Recommended For You

About the Author: efoni