Πασχαλινές καλλιτεχνικές δημιουργίες για τα παιδιά των παιδικών σταθμών ΝΠΔΔ Σφηττός γεμάτες έμπνευση και αγάπη

Μια πολύ προσεγμένη καλλιτεχνική  πρωτοβουλία  γεμάτη από αγάπη με Πασχαλιάτικα μηνύματα για τα μικρά παιδιά των παιδικών σταθμών ΝΠΔΔ Σφηττός Δήμου Κρωπίας προσέφεραν την περασμένη εβδομάδα του Απριλίου 20201 οι δασκάλες –παιδαγωγοί τους.Καλλιτεχνικές δημιουργίες των δασκάλων προσφέρθηκαν ως συμβολικά δώρα στα παιδιά, με τους γονείς να τα παραλαμβάνουν με προγραμματισμένα ραντεβού όπως είθισται λόγω τω μέτρων κατά της πανδημίας. 

Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης οι εργασίες που είδα νομίζω ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη μέσα στην κοινωνική απομόνωση που νιώθουμε και δίνει ελπίδα στα παιδάκια μας που μεγαλώνουν μέσα σε συνθήκες πανδημίας. Το Πάσχα της Ορθοδοξίας μας μπορεί να προσφέρει ένα καλύτερο πνευματικό περιβάλλον ηρεμίας και αισιοδοξίας για τα παιδιά και τους μεγάλους. Οφείλουμε να διαφυλάξουμε τα έθιμα και τις παραδόσεις μας έστω υπό εφαρμογή μέτρων προσαρμοσμένων στην επιδημιολογική κατάσταση της χώρας μας. Μπράβο στο προσωπικό, στον πρόεδρο και την γραμματέα, του ΝΠΔΔ Σφηττός για τις προσπάθειές τους αν και γνωρίζω, ότι θα μου απαντήσουν,  ταπεινά, ότι απλά «κάνουμε το καθήκον μας».

Ο πρόεδρος του Δ.Σ του ΝΠΔΔ Σφηττός, Αντώνης Κορωνιάς δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη δημιουργική έμπνευση του προσωπικού. Όπως αναφέρει, πιστοποιεί την αφοσίωση στην αποστολή τους και την συγκινητική προσπάθεια όλων. Ιδιαίτερα  ευχαριστώ την γραμματέα του ΝΠΔΔ Σφηττός, κα Αγγελική Γκιόκα που με την αυτοδιοικητική και εκπαιδευτική της γνώση και εμπειρία έχει συμβάλει τα μέγιστα στην θετική αυτή εικόνα και λειτουργία των παιδικών σταθμών και μάλιστα εντός της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης που έχει αλλάξει τις ζωές των παιδιών, των γονέων, όλων μας .Εύχομαι καλό Πάσχα στα παιδιά μας, τους γονείς και κηδεμόνες και στο εξαίρετο προσωπικό μας. Εμείς εδώ, θα συνεχίσουμε το έργο μας με μεγαλύτερη δύναμη. Τα παιδιά αξίζουν μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και αφοσίωσης. Την βρίσκουν εδώ στο Κορωπί, από τις δασκάλες μας, από όλους μας!

Ο Α΄ Παιδικός Σταθμός έχει διευθύντρια την καΖωή Γιαννάκη και δασκάλες-παιδαγωγούς τις: Μαρία Μαραγκάκη , Ειρήνη Καμπέλου, Στούμπου Γιώτα, Χριστίνα Κοσμά, Καλομοίρα Τσαντίλα, Χριστίνα  Αγγελή.

Ο Β΄Παιδικός Σταθμός έχει προϊσταμένη την καΕυαγγελία Θεοχάρη και δασκάλες-παιδαγωγούς τις: Λαμπρινή Διαμάντη, Λαμπρινή Γιώργα, Αθηνά Βουτσαρά, Χρυσούλα Στριμπέρη, Θεοδώρα Γκόγκου, Θάλεια Λάζου, Σταματίνα Φωστιέρη, Χρύσα Σαμαρά 

Recommended For You

About the Author: efoni