ΠΑΣΟΚ: Συγκροτήθηκε σε σώμα η Συντονιστική Επιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης Διονύσου

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 και ώρα 6:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Άνοιξης συγκροτήθηκε σε σώμα η Συντονιστική Επιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης Διονύσου.

Η διαδικασία της συγκρότησης πραγματοποιήθηκε με βάση την από 28 Ιουλίου 2022 Εγκύκλιο του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Σπυρόπουλου και με οδηγία του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αττικής Μιχάλη Χριστοφορίδη.

Στη συνεδρίαση παρόντες ήταν όλα τα εκλεγμένα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης όπου ομόφωνα αποφάσισαν για τις θέσεις ως εξής:

Συντονιστής: Σπυρίδων Αρνής
Αν. Συντονιστής: Αντώνιος Αμπαρτζίδης
Υπεύθυνος Οργανωτικού: Γεώργιος Καρέτσος
Υπεύθυνη Τομέα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε.: Γεωργία Λιούλια-Σίσκου
Υπεύθυνη Τομέα Αυτοδιοίκησης και Συνδικαλιστικού: Κωνσταντία Ζωγάκη
Υπεύθυνος Τομέα Εργασίας και Επιχειρηματικότητας: Στράτος Χαβιαρόπουλος
Υπεύθυνη Τομέα Παιδείας και Αθλητισμού: Αναστασία Κατσούγκρη

Τη συνεδρίαση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Έρση Κόκκοτα, Σωτήρης Ζώτος, Γιάννης Σμέρος, Σπύρος Βρεττός, Γιάννης Ράπτης και Λάζαρος Καραούλης. Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αττικής μαζί με τον Γραμματέα Μιχάλη Χριστοφορίδη παρευρέθηκαν η Ιωάννα Καρανδινάκη και ο Μιχάλης Τσιλιγκίρης καθώς και από την Τοπική Οργάνωση Αχαρνών- Θρακομακεδόνων ο Συντονιστής Διομήδης Καρακωνσταντής, ο Αν. Συντονιστής Δανιήλ Καλιφατίδης και Γεώργιος Χιώτης.

Recommended For You

About the Author: efoni