Πανσέληνος Μαΐου: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Η πανσέληνος του Μαΐου 2024 ανατέλλει στον ουρανό στις 23 Μαΐου και, ως η τελευταία πανσέληνος της άνοιξης, είναι εδώ για να σας επανασυνδέσει με τις υψηλότερες φιλοδοξίες σας ενόψει του καλοκαιριού.

Αυτή η Σελήνη ξεχειλίζει από αφθονία και αίσθηση περιπέτειας, καθώς ανθίζει στο άγριο και ελεύθερο πνεύμα του Τοξότη, ενθαρρύνοντας όλους να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να αναζητήσουν το ουράνιο τόξο πίσω από τα σύννεφα της καταιγίδας.

Αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, ανεξάρτητα από το πώς μοιάζει ο γενέθλιος χάρτης σας, αλλά για μερικά ζώδια, θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη σεληνιακή στιγμή εκδήλωσης της χρονιάς. Για την ακρίβεια για τα παρακάτω δύο:

Ταύρος

Η πανσέληνος του Μαΐου ανατέλλει στον βαθύ και μυστηριώδη όγδοο οίκο σας, φέρνοντας στην επιφάνεια κρυμμένες επιθυμίες και βοηθώντας σας να αγκαλιάσετε τα κομμάτια του εαυτού σας που ίσως φοβόσασταν να δείξετε στον κόσμο πριν.

Αυτό όμως που κάνει αυτή τη σελήνη ιδιαίτερα ισχυρή για τους Ταύρους είναι ότι σχηματίζει αντίθεση με τον πλανήτη της αφθονίας Δία και τον πλανήτη της αγάπης Αφροδίτη, οι οποίοι ευθυγραμμίζονται αυτή τη στιγμή στην τελευταία μοίρα του ζωδίου σας, φέρνοντας μια ολόκληρη χρονιά ευκαιριών στο αποκορύφωμά της.

Ο Δίας θα ολοκληρώσει την ετήσια παραμονή του στο ζώδιό σας μόλις δύο ημέρες μετά την πανσέληνο και δεν θα επιστρέψει για περισσότερο από μια δεκαετία – οπότε αυτή είναι η ευκαιρία σας να αξιοποιήσετε όλους τους στόχους, τις ελπίδες και τις επιθυμίες που συσσωρεύτηκαν στη ζωή σας τον τελευταίο χρόνο. Αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή ακόμη πιο ισχυρή είναι ότι ο τυχερός Δίας βρίσκεται σε τέλεια σύνοδο με την πολυτελή Αφροδίτη, τον κυρίαρχο πλανήτη σας. Αυτό κάνει την προσέλκυση ρομαντισμού, χρημάτων και νέων ευκαιριών ακόμη πιο εύκολη. Εκμεταλλευτείτε τη μαγεία.

Τοξότης

Στις 23 Μαΐου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, οπότε, όπως είναι φυσικό, θα νιώσετε τις επιπτώσεις της πιο έντονα από ό,τι οι υπόλοιποι. Αυτή η σελήνη είναι μια από τις καλύτερες στιγμές του έτους για να βουτήξετε με τα μούτρα στους στόχους σας και να αγκαλιάσετε νέες περιπέτειες, οπότε να είστε αυθόρμητοι και να αρπάξετε όποια ευκαιρία σας παρουσιαστεί. Το φεγγάρι υποστηρίζεται από τον μετασχηματιστικό πλανήτη Πλούτωνα, χαρίζοντάς σας μια ευκρινή εστίαση όταν πρόκειται να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε.

Επιπλέον, ο κυβερνήτης πλανήτης σας Δίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή αγκαλιά με την πλούσια και ρομαντική Αφροδίτη στον τομέα της παραγωγικότητας του χάρτη σας, φέρνοντας πολλή τύχη σε όλα, από τις εργασιακές σχέσεις μέχρι τα οικονομικά ζητήματα. Ως Τοξότης που κυβερνάται από τον Δία, αισθάνεστε τις ευλογίες αυτής της συνόδου Δία-Αφροδίτης σε μεγάλο βαθμό, και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την έκρηξη κοσμικής μαγείας για να προσελκύσετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες ή να κάνετε σοβαρή πρόοδο προς τους προσωπικούς σας στόχους. Το σύμπαν σας οδηγεί με γρήγορους ρυθμούς προς την επιτυχία, οπότε επιβιβαστείτε και επωφεληθείτε από την άφθονη ενέργεια της πανσελήνου.

Τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την Πανσέληνο στον Τοξότη

Ζυγός

Η πανσέληνος του Μαΐου ανατέλλει στον τομέα της επικοινωνίας σας, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να συνδεθείτε με ανθρώπους που μπορούν να σας λειτουργήσουν ως μέντορες ή απλώς να σας προσφέρουν μια ευρύτερη οπτική σε κάτι που σκέφτεστε. Είναι επίσης μια χρήσιμη ατμόσφαιρα για να απομακρυνθείτε επιτέλους από τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σας που μπορεί να συμπεριφέρονται αρνητικά και απαισιόδοξα για τις ανώτερες φιλοδοξίες σας – γιατί κανείς δεν χρειάζεται περιττή ενέργεια αρνητισμού στη ζωή του. Όπως και να ‘χει, είναι σχεδόν απίθανο να βιώσετε σημαντικές ανακατατάξεις ή μεγάλα σοκ από αυτή τη σελήνη, οπότε το να έχετε απλώς ανοιχτό μυαλό και να λέτε την αλήθεια σας θα σας εξυπηρετήσει μια χαρά.

Η ρομαντική Αφροδίτη βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με τον Δία ταυτόχρονα με την Πανσέληνο, γεγονός που σίγουρα σηματοδοτεί μια ευοίωνη περίοδο – ειδικά για ένα ζώδιο που κυριαρχείται από την Αφροδίτη όπως εσείς. Αλλά επειδή αυτή η σύνοδος θα ενεργοποιήσει τον βαθύ και ιδιωτικό όγδοο οίκο σας, μπορεί να νιώσετε αυτές τις επιδράσεις περισσότερο εσωτερικά, οπότε θα είναι χρήσιμο να στρέψετε την προσοχή σας προς τα μέσα και να ακούσετε προσεκτικά τη διαίσθησή σας.

Αιγόκερως

Ενώ η περίοδος της Πανσελήνου συχνά είναι έντονη, η μεγάλη σελήνη του Μαΐου μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα αυτή τη φορά. Αυτό συμβαίνει επειδή κορυφώνεται στον δωδέκατο οίκο σας, προκαλώντας μια περίοδο προσωπικής ενδοσκόπησης και πνευματικής ανάπτυξης.

Παρόλο που η ενέργεια του Τοξότη είναι εξωστρεφής και χαρούμενη, μπορεί να νιώσετε περισσότερο πρόθυμοι να περάσετε λίγο παραπάνω χρόνο μόνοι με τις σκέψεις σας κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου. Είναι μια καλή στιγμή για να συντονιστείτε με όποιες πνευματικές λήψεις ή διαισθητικά χτυπήματα μπορεί να λαμβάνετε.

Αυτή η πανσέληνος είναι πανίσχυρη, αλλά στην περίπτωσή σας θα την αισθανθείτε λίγο πιο ήρεμα. Ωστόσο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι μια έκρηξη έμπνευσης θα σας βγάλει από τη σεληνιακή σας θολούρα, καθώς μια ανακάλυψη γύρω από ένα έργο πάθους ή μια γλυκιά ρομαντική προοπτική θα μπορούσε να εκδηλωθεί από το πουθενά. Κρατήστε την καρδιά σας ανοιχτή και ξεκουραστείτε, ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις ιδιαίτερες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Recommended For You

About the Author: efoni