Παναγιώτης Αρκουμανέας: Σενάρια για παραίτηση του προέδρου του ΕΟΔΥ

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας αναμένεται να εγκαταλείψει τα καθήκοντά του, λίγες εβδομάδες μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Παναγιώτης Αρκουμανέας βρίσκεται υπό παραίτηση, η οποία δεν αποκλείεται να υποβληθεί γραπτώς τις επόμενες μέρες στον νέο υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Πληροφορίες  αναφέρουν πως για τους… παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, οι πληροφορίες περί παραίτησης του Παναγιώτη Αρκουμανέα από τον ΕΟΔΥ δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον ανασχηματισμό και την αποχώρηση του Βασίλη Κικίλια από το υπουργείο Υγείας. Ο νυν υπουργός Τουρισμού, ο άνθρωπος που τοποθέτησε τον Παναγιώτη Αρκουμανέα επικεφαλής του ΕΟΔΥ, φέρεται να θέλει να τον… κάνει μεταγραφή και να συνεργαστούν ξανά αλλά αυτή τη φορά στον τουρισμό.

Μέχρι στιγμής από την πλευρά της κυβέρνησης δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο. Ο κ. Αρκουμανέας τις επόμενες ημέρες έχει προγραμματισμένες κρίσιμες συνεδριάσεις στον ΕΟΔΥ, οι οποίος δεν μπορούν να αναβληθούν στο ενδεχόμενο μιας άμεσης παραίτησης.

Recommended For You

About the Author: efoni