Παλλήνη: Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση μιας 13χρονης κοπέλας

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση μιας 13χρονης κοπέλας από την περιοχή της Παλλήνης.

«Πρόκειται για ένα παιδί που βρίσκεται σε ευάλωτη κατάσταση», με τα λόγια αυτά περιέγραψε ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» την περίπτωση εξαφάνισης της 13χρονης, Μαρίας – Φιλοθέης Ν. που εξαφανίστηκε στις 11 Μαρτίου από την περιοχή της Παλλήνης.

Και πρόσθεσε: «Ευχή μας είναι να βρεθεί το κορίτσι και να μην πέσει θύμα εκμετάλλευσης από τρίτους γιατί είναι σε ευάλωτη κατάσταση».

Απαντώντας σε ερώτηση , σχετικά με το αν έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος αφού το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 14 Μαρτίου ενώ το παιδί είχε χαθεί από τις 11 ανέφερε: «αρχικά οι αρμόδιοι είχαν πληροφορίες που ήταν το κορίτσι και υπήρχε επικοινωνία γι’ αυτό υπήρξε αυτή η καθυστέρηση».

Η Μαρία-Φιλοθέη Ν. έχει ύψος 1.68 μ., είναι 70 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη μπλούζα με μωβ λουλούδια, μαύρο μπουφάν και μαύρα παπούτσια.

 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του σε ΚΑΘΕ παιδί που εξαφανίζεται στην Ελλάδα με την ίδια ένταση και μεθοδικότητα με στόχο ΠΑΝΤΑ τον εντοπισμό και την επιστροφή κάθε παιδιού θύματος εξαφάνισης σε ασφαλές περιβάλλον.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων.

Πηγή: newsbomb.gr

Recommended For You

About the Author: efoni