Παλλήνη: Επίθεση με όξινο υγρό μέσα στην Πολεοδομία- Δείτε βίντεο

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε την Δευτέρα στην πολεοδομία της Παλλήνης, όταν ένας άνδρας περίπου 80 ετών εισέβαλε στο κτίριο και πέταξε… όξινο υγρό σε τρεις υπαλλήλους.

 

Ευτυχώς, η μια υπάλληλος που δέχτηκε την επίθεση φορούσε γυαλιά μυωπίας και προστάτεψε τα μάτια της από το υγρό που της πέταξε στα μάτια.

Για να τον ακινητοποιήσει επενέβη ένας υπάλληλος, ωστόσο βλέποντας ότι ο δράστης δεν αναπνέει καλά τον άφησε. Τότε, ο ηλικιωμένος βρήκε την ευκαιρία να πετάξει το όξινο υγρό και στον ίδιο και σε έναν ακόμα υπάλληλο.

Ο δράστης διέφυγε τρέχοντας και άφησε το μηχανάκι του εκεί, όπου είχε και άλλα μπουκάλια με αυτό το υγρό.

Υπάλληλοι της πολεοδομίας στην Παλλήνη καταγγέλλουν την ανύπαρκτη φύλαξη στην υπηρεσία, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Παλλήνης.

Ο δράστης διέφυγε τρέχοντας και άφησε το μηχανάκι του εκεί, όπου είχε και άλλα μπουκάλια με αυτό το υγρό.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου

Μόνο αποτροπιασμό και ντροπή προκαλεί η βίαιη επίθεση που δέχτηκαν, με επικίνδυνο υγρό, στο πρόσωπο και στα μάτια, δύο υπάλληλοι της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Παλλήνης, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, από πολίτη, γνωστό στις Αστυνομικές Αρχές, στον οποίο είχε επιβληθεί πρόστιμο για πολεοδομική παράβαση.
Οι υπάλληλοι διέτρεξαν σοβαρότατο κίνδυνο για την υγεία και τη σωματική τους ακεραιότητα. Μεταφέρθηκαν εσπευσμένως στο Νοσοκομείο, όπου δέχτηκαν ιατρική φροντίδα. Συνεχίζουν τις εξετάσεις αλλά ευτυχώς, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.
Ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Παλλήνης.
Το πρόστιμο αφορούσε πολεοδομική παράβαση η οποία διαπιστώθηκε, έπειτα από αυτοψία της Υπηρεσίας Δόμησης, κατόπιν καταγγελίας και Αστυνομικής παραγγελίας.
Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση και στέκομαι στο πλευρό των υπαλλήλων που δεν εκφοβίζονται και θα συνεχίσουν να εκπληρώνουν το καθήκον τους, πιστοί στην τήρηση του Νόμου.
Ο σεβασμός προς τους εργαζομένους των Δημοτικών Υπηρεσιών είναι αδιαπραγμάτευτος. Ως Δημοτική Αρχή, καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές και θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για την υπεράσπιση των εργαζομένων του Δήμου μας.

Recommended For You

About the Author: efoni