Παιανία: Κραυγή απόγνωσης από μητέρα με μωρό – «Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα»

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση με τις διακοπές ρεύματος σε ορισμένες περιοχές καθώς υπάρχουν ακόμα νοικοκυριά στα οποία δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα η ηλεκτροδότηση μολονότι ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε αποκατάσταση στο 95% των περιοχών της Αττικής.

Χαρακτηριστική η καταγγελία στο MEGA της κυρίας Δημήτρας η οποία κατοικεί στην Αγία Μαρίνα Παιανίας και όπως λέει παραμένει εδώ και 36 ώρες χωρίς ρεύμα ενώ στο σπίτι της υπάρχει μωρό αλλά και ηλικιωμένη με προβλήματα υγείας.

«Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, με μωρό παιδί, με ηλικιωμένη γυναίκα με προβλήματα υγείας, ανάβουμε τα ρεσό για να ζεστάνουμε τα χέρια μας. Ο δήμος δεν έχει περάσει να ανοίξει το δρόμο, ό,τι κάνουμε μόνοι μας, φορτίζουμε τα κινητά μας στο αυτοκίνητο, και είμαστε αποκλεισμένοι 200 μέτρα από τη λεωφόρο Λαυρίου. Μέχρι εχτές το απόγευμα δεν είχε ρεύμα όλη η περιοχή. Εμάς μας έχουν αφήσει στο έλεος», είπε η κ. Δήμητρα.

«Ανάβουμε μια σόμπα υγραερίου ίσα ίσα για να αλλάξουμε καμία πάνα. Στο δήμο Παιανίας δε σηκώνουν το τηλέφωνο. Επικοινώνησα μέσω social media με δημοτική σύμβουλο και μου είπε ότι είναι πολλά τα σημεία που δεν έχουν ρεύμα και να κάνουμε υπομονή», πρόσθεσε η ίδια.

Recommended For You

About the Author: efoni