Παιανία: Εδώ γυρίζεται ο Σασμός – Το πραγματικό έγκλημα που δεν εξιχνιάστηκε ποτέ!

Εντοπίστηκε πού βρίσκεται το σκηνικό το οποίο έχει στηθεί για τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς “Σασμός” που αναπαριστά την πλατεία του χωριού καθώς και το καφενείο του Παντελή.

Ο χώρος που έχει μετατραπεί στο σκηνικό της αγαπημένης σειράς δεν είναι άλλος από το Λαογραφικό Μουσείο Πηλιούνη που βρίσκεται στην Παιανία και υπεύθυνος για το εκπληκτικό αποτέλεσμα δεν είναι άλλος από τον σκηνογράφο της σειράς κ. Αντώνη Χαλκιά που ήταν και ο σκηνογράφος στις “Άγριες Μέλισσες”.

Το μυστηριώδες και ενεξιγχνίαστο αιματοβαμμένο του παρελθόν.

Το ημερολόγιο εδειχνε πρωτη Ιουλιου του 2009 όταν ο 78χρονος Αλέξανδρος Πηλιούνης έπεφτε Θύμα μέσα στο Λαογραφικό του Μουσείο, στην Παιανία! Ο Αλέξανδρος Πηλιούνης ήταν γόνος εύπορης οικογένειας γαιοκτημόνων της ανατολικής Αττικής, επιστήθιος φίλος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου ήταν κληρονόμος και διαχειριστής μίας πραγματικά τεράστιας περιουσίας. Ο άτυχος ηλικιωμένος φέρεται να ειχε δεχτεί τρεις πυροβολισμούς στο κεφάλι, δύο στο εμπρόσθιο τμήμα και μία στο πίσω μέρος αυτού. Επίσης, ήταν δεμένος χειροπόδαρα σε καρέκλα και φιμωμένος με ένα πουκάμισο στο κεφάλι.

Το φοβερό φονικό, που από τον τρόπο που έγινε καταδεικνύει απύθμενο μίσος για το πρόσωπο του Αλέξανδρου Πηλιούνη είχε συγκλονίσει τη φιλήσυχη κοινωνία της Παιανίας και παραμένει ανεξιγχνίαστο μέχρι σήμερα.

Πηγή φωτογραφίας:  Stories

Recommended For You

About the Author: efoni