Πάτρα: Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε στείλει το 2014 αναφορά στην εισαγγελία

Σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης της Τζωρτζίνας το 2014, όταν ήταν μόλις εννέα μηνών, τοποθετήθηκε ο  πρόεδρος  του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εν αναμονή της απολογίας που θα δώσει αύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του OPEN, μίλησε για την αναφορά που έιχε γίνει παλαιότερα στον σύλλογο για την 9χρονη.

Όπως είπε, πρόκειται για ανώνυμη αναφορά που έγινε το 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν σε ηλικία εννέα μηνών και αφορούσε σε κακοποίησή της και από τους δύο γονείς, τον πατέρα Μάνο Δασκαλάκη και την μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε ότι ανέτρεξαν στις υποθέσεις που υπάρχουν στο αρχείο του «Χαμόγελου του Παιδιού» για να εξακριβώσουν αν υπήρχε κάποια αναφορά που να σχετίζεται με την συγκεκριμένη οικογένεια.

Έτσι, για την εν λόγω ανώνυμη καταγγελία, που βρέθηκε στο αρχείο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε αναφορά με ένδειξη «Επείγον» στις 14 Αυγούστου του 2014, η οποία έκανε λόγο για κακοποίηση του εννέα  μηνών τότε κοριτσιού, ιδιαίτερα από τη μητέρα του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η αναφορά, όπως προβλέπει η διαδικασία, εστάλη στην Εισαγγελία.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος η υπόθεση δεν προχώρησε και η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου αντιδρούσε αγανακτισμένη υποστηρίζοντας ότι δεχόταν κατηγορίες που δεν ευσταθούσαν.

Recommended For You

About the Author: efoni