Πάτρα: Στα χέρια των αρχών το τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Η διαδρομή της κεταμίνης, την οποία η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται ότι χορήγησε στην κόρη της, Τζωρτζίνα βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών των αρχών, που οδήγησε και στην ανάσυρση του τάμπλετ από τον τάφο της 9χρονης το πρωί του Σαββάτου.

Η επιλογή της 33χρονης, η Τζωρτζίνα να κηδευτεί μαζί με το τάμπλετ είναι αυτή που γέννησε υποψίες και υποχρέωσε την ανακρίτρια να ζητήσει εκταφή της 9χρονης και ανάκτηση της ηλεκτρονική συσκευής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άλλωστε, για τον ίδιο λόγο έχει διαταχθεί άρση απορρήτου στα κινητά της τηλέφωνα και laptop που κατασχέθηκαν από σπίτι της Πάτρας.

Το γεγονός ότι η Τζωρτζίνα ετάφη μαζί με το τάμπλετ έγινε γνωστό την περασμένη Παρασκευή, ενώ η Πισπιρίγκου φέρεται να κατέθεσε απολογούμενη: «Κάθε παιδί το θάψαμε με τα αγαπημένα του αντικείμενα. Στη Μαλένα ήταν ένα αρκουδάκι, στην Ίριδα πάλι αρκουδάκι και στην Τζωρτζίνα το tablet. Έπαιζε με αυτό και χαιρόταν, γελούσε παρά την εγκεφαλοπάθεια». Οι συνήγοροι της Πισπιρίγκου επικαλούμενη όσα τους είπε η εντολέας τους δήλωσαν στα ΜΜΕ ότι μέσα το tablet έχει κινούμενα σχέδια και εκπομπές που παρακολουθούσε η 9χρονη.

Από την πλευρά του, την Τετάρτη στην ανακρίτρια, ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι «ήταν επιθυμία της κατηγορούμενης να θαφτεί η Τζωρτζίνα με το tablet».

Recommended For You

About the Author: efoni