Πάτρα: Παραδόθηκε η ιστοπαθολογική εξέταση της Τζωρτζίνας

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, που πέθαναν υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, μέσα σε τρία χρόνια. Το τμήμα ανθρωποκτονιών συνεχίζει τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών, με τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που διαχειρίζονται την υπόθεση να κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους σχετικά με την πορεία και το αποτέλεσμα των ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης έχει από σήμερα το πρωί στα χέρια του τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων στα όργανα της 9χρονης Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας, που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» στα τέλη Ιανουαρίου 2022.

O κ. Μπουζιάνης με βάση τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, θα είναι εκείνος που θα συντάξει την ιατροδικαστική έκθεση σε συνεργασία με τον επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκο Καρακούκη.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως ο παθολογοανατόμος έχει εντοπίσει ευρήματα που θα πρέπει να αξιολογηθούν περαιτέρω από τον ιατροδικαστή.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης διευκρινίζουν ότι δεν εντοπίστηκαν στοιχεία που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Επίσης αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αλλοιώσεις σε ζωτικά όργανα του μικρού κοριτσιού, οι οποίες προκλήθηκαν από τη λήψη κάποιας φαρμακευτικής ή άλλης ουσίας.

 

Για όλα τα παραπάνω ενημερώνονται οι επικεφαλής αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν τι πραγματικά συνέβη με τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

Η αλήθεια για τα όργανα της μικρής Ίριδας

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, όταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας, η μικρή Ίριδα έφυγε από τη ζωή, ο  πατέρας ζήτησε να γίνει ιατροδικαστική έκθεση στα Ιωάννινα.

 

Έτσι, σύμφωνα με το LiveNews, ο πατέρας παρέλαβε ο ίδιος τα όργανα του παιδιού από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών και τα μετέφερε στα Ιωάννινα μόνος του.

Recommended For You

About the Author: efoni