Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε περάσει οντισιόν από το X Factor πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα

Μια νέα αποκάλυψη που θα συζητηθεί έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Πρωινό» ΑΝΤ1, με τον πατέρα των τριών κοριτσιών να περνάει οντισιόν από το μουσικό reality Χ Factor!

Σύμφωνα με μαρτυρία που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Μάνος Δασκαλάκης, δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας είχε πάρει μέρος στις οντισιόν του X Factor.

«Είχα δηλώσει συμμετοχή για το X Factor. Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος, ο πατέρας των τριών παιδιών από Πάτρα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση. Ο πολύ μεγάλος ξύλινος Σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι κι άσπρη ζακέτα με κουκούλα. Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα, Μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκας, δεν είπαμε πολλά. Ήταν χαμογελαστός και μάλιστα ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας», ανέφερε άλλος διαγωνιζόμενος του παιχνιδιού.

Όλα αυτά, δυο μήνες πριν η 9χρονη Τζωρτζίνα αφήσει (και εκείνη) μυστηριωδώς την τελευταία της πνοή και μάλιστα ο θάνατός της ήταν η αφορμή να ξεκινήσει η έρευνα από τις Αρχές για το τι συνέβη στην ίδια και στις δυο μικρότερες αδερφές της, Μαλένα και Ίριδα.

Recommended For You

About the Author: efoni