Πάτρα: Νέα ανάρτηση Λέων για τον θάνατο της Μαλένας

Στα ευρήματα που βρήκαν στην μικρή Μαλένα οι γιατροί, αναφέρεται στη νέα του ανάρτηση ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων, μιλώντας για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Ειδικότερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας αναφέρεται στα ευρήματα που βρήκαν στη Μαλένα και συγκεκριμένα στον θάνατο του παιδιού που αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Όλα τα ευρήματα της πρώτης νεκροτομής μελετήθηκαν από τον Καθηγητή Παθολογικής Ανατομικής κ. Εμμανουήλ Αγαπητό. Τον επιστήμονα με εξειδικεύσεις σε Ζυρίχη για περιγεννητική θνησιμότητα και UTAH USA για βιοψίες μυοκαρδίου. Έχει διενεργήσει μέχρι σήμερα 50.000 ιστολογικές εξετάσεις σε πτωματικό υλικό, κυρίως για όλες τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες της χώρας. Είναι ο άνθρωπος που διαπίστωσε στο πρώτο παιδί την κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων, το έντονο πνευμονικό οίδημα και την έντονη συμφόρηση. Εκτιμώ ότι όταν καταθέσει στις προανακριτικές αρχές θα δώσει πληρέστατες επιστημονικές απαντήσεις, γιατί οι γιατροί είμαστε το βιογραφικό μας».

Recommended For You

About the Author: efoni