Πάτρα: Δόθηκε εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της- Μαρτυρία για χρυσές λίρες κρυμμένες στο σπίτι της

Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου έδωσε σήμερα η Εισαγγελία της Πάτρας.

Ο θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη εγείρει πολλά ερωτήματα και τίθεται υπό διερεύνηση με επείγουσα εισαγγελική εντολή, ενώ ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός ότι παρά το ότι η ίδια είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί τελικά κηδεύτηκε.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος πατέρας των τριών παιδιών ήταν ο πληρεξούσιος της γυναίκας και υπεύθυνος για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, ενώ κατά τις πληροφορίες λάμβανε και τη σύνταξή της.

Σύμφωνα πάλι με τις πληροφορίες την είχε εκπροσωπήσει στην πώληση ακινήτου ενώ αναφέρεται ότι είχε σχέση με κάποιο λογαριασμό πολλών χιλιάδων ευρώ. Σε σχέση με την οικονομική επιφάνεια της γυναίκας κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπήρχε περιουσία και άλλοι ότι υπήρχαν χρέη που είχαν οδηγήσει την υποθήκευση ενός ορόφου, γεγονός που μένει να διασαφηνιστεί με άρση τραπεζικού απορρήτου.

Οι συγγενείς της πάντως δηλώνουν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για όλα αυτά και ότι δεν ενημερώθηκαν ούτε καν για το θάνατό της και επιφυλάσσονται να ασκήσουν όλα τα νόμιμα μέσα μόλις ξεκαθαρίσει η υπόθεση.]

Οι χρυσές λίρες και ο… φόβος μην την κλέψουν

Ακόμη, σε μια αποκάλυψη ,από αξιόπιστη μαρτυρία, προχώρησε η εκπομπή Τ-Live.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την μαρτυρία η σπιτονοικοκυρά είχε στην κατοχή της χρυσές λίρες τις οποίες έψαχνε να πουλήσει γιατί φοβόταν μην την κλέψουν.

Όσα δημοσιοποιούνται είναι αντίθετα με τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη που ισχυρίστηκε ότι η σπιτονοικοκυρά δεν είχε χρήματα και έπαιρνε απλά μια σύνταξη.

 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Recommended For You

About the Author: efoni