Πάτρα: Γιατρός «φωτογραφίζει» την Πισπιρίγκου – Αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο από τη Τζωρτζίνα

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του MEGA, Βασίλη Λαμπρόπουλο, γιατρός του «Καραμανδάνειου» Νοσοκομείου αποκάλυψε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αφαίρεσε το ρινικό οξυγόνο από το προσωπάκι της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, όταν η νοσοκόμα άκουσε από το δωμάτιο της Τζωρτζίνας το κουδούνι κινδύνου, φτάνοντας στο σημείο αντίκρισε το κοριτσάκι χωρίς το ρινικό οξυγόνο και το οξύμετρο.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν τέσσερις κρίσιμες καταθέσεις μέσα από το «Καραμανδάνειο», από τρεις γιατρούς και μία νοσηλεύτρια, οι οποίες «καίνε» την κατηγορούμενη.

Στις 11 Απριλίου του 2021 η Τζωρτζίνα, που μέχρι τότε ήταν υγιής, μεταφέρθηκε στο «Καραμανδάνειο». Το απόγευμα εκείνης της ημέρας υπέστη την «περίεργη» ανακοπή.

Η μια γιατρός αναφέρει ότι μας χτύπησε με ράθυμο τρόπο την πόρτα στο γραφείο και ότι δεν την είδα μπροστά τους, όπως λέει η ίδια. «Σαν να ακούγεται το οξύμετρο», μας είπε. Μια άλλη ανέφερε ότι τους είπε: «Σφυρίζει το οξύμετρο».

Οι γιατροί πήγαν στο δωμάτιο και βρήκαν την Τζωρτζίνα ωχρή και χωρίς σφυγμό. Το κορίτσι δεν ανταποκρινόταν. Αυτό που είναι το καθοριστικό στοιχείο, είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, είναι ότι η γιατρός είδε την Τζωρτζίνα στη μέση του κρεβατιού, σε πλάγια θέση και χωρίς το ρινικό οξυγόνο.

Recommended For You

About the Author: efoni