Πάτρα- Αποκάλυψη ΣΟΚ: Είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας από το 2014!

Kαταγγελία ότι η Τζωρτζίνα είχε υποστεί κακοποίηση το 2014, ενώ ήταν μόλις λίγων μηνών έρχεται να προστεθεί στο θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της με μεγάλη ποσότητα κεταμίνης το 2022.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος προέβη στη συγκεκριμένη αποκάλυψη στην εκπομπή Live- news, τρεις ημέρες μετά τη σύλληψη της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου, για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, τον Οκτώβριο του 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν σχεδόν ενός έτους, είχε γίνει καταγγελία σε Οργανισμό από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού για κακοποίηση του παιδιού. Ο Οργανισμός απευθύνθηκε στο δήμο της Πάτρας και ακολούθησε επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι της οικογένειας, ωστόσο φαίνεται πως ο έλεγχος ήταν ανεπαρκής… Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξαν ότι όλα αυτά ήταν κακοήθειες και η έρευνα σταμάτησε, χωρίς καν το μωρό να εξεταστεί από ιατροδικαστή!

Recommended For You

About the Author: efoni