Ο Χρυσοχοΐδης παύει από τα καθήκοντά του τον Διοικητή του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά»

Παεύεται από τα καθήκοντά του ο διοικητής του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά», Χαράλαμπος Τουμπέκης, μετά τις καταγγελίες των εργαζομένων σχετικά με την οικονομική διαχείριση των κονδυλίων.

Το βράδυ της Δευτέρας η 2η υγειονομική περιφέρεια σε μία προσπάθεια να υποβαθμίσει τις καταγγελίες των εργαζομένων στα νοσοκομεία – στην οποία υπάγονται τα νοσοκομεία του Πειραιά – επιχειρηματολόγησε ότι μόλις μία προγραμματισμένη χημειοθεραπεία δεν πραγματοποιήθηκε και άλλες 80 έγιναν σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Λίγες ώρες μετά ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε την απομάκρυνση του διοικητή του νοσοκομείου Μεταξά από τα καθήκοντά του.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας:

«Παύεται από τα καθήκοντά του ο Διοικητής του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου “Μεταξά”. Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παύεται από τα καθήκοντά του ο Διοικητής του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου ‘Μεταξά’.

Παράλληλα, συνεχίζεται η κατεπείγουσα έρευνα για την αναζήτηση ευθυνών στη διοικητική και υγειονομική ιεραρχία του Νοσοκομείου, σχετικά με τη δυσλειτουργία που προέκυψε στο πρόγραμμα χημειοθεραπειών του νοσηλευτικού ιδρύματος».

Recommended For You

About the Author: efoni